Írta: Vona Melinda karmaasztrológus

A Neptunusz a szokásos keringési pályáján haladva a Halak csillagjegyén keresztül fejti ki számunkra a hatását 2012.-2025. között, így még van két évünk kihasználni a megnyíló lehetőségeket.


A Neptunusz 165 év alatt kerüli meg a Napot.

Átlagosan úgy kb. 15 évet tartózkodik egy-egy állatövi jelben, így egész generációkra fejti ki a hatását a lassú mozgása miatt.

A személyes horoszkópodban, amelyik életterület felett éppen tranzitál, ott nem látod teljesen tisztán a dolgokat, és inkább a képzeleted veszi át az irányítást…

Ezen az életterületen hiszékeny, naiv lehetsz…

Nem olyannak látod a dolgokat amilyenek…


Ez vagy tudatos döntés, vagy külső hatás eredménye. Itt nagyon befolyásolható tudsz lenni mások által, így érdemes legalább ezen az életterületen tudatosnak lenned, legalábbis gyakorolnod a tudatosságot.

A Neptunusz jelöli, s mondhatjuk úgy, hogy irányítja azt, hogy miről fantáziálsz, jelöli a stílusérzéked és azt is, hogy ebben az időszakban milyen zenét hallgatsz, milyen álmaid vannak és azok milyen jelentéssel bírnak a számodra, ha úgy a mélyebb energetikai összefüggéseket vesszük itt alapul az elmédben zajló folyamatok és a körülötted történő dolgok kapcsán.


Mivel a Neptunusz / Halak a gyógyítással is kapcsolódik,

ezért mutatja, hogy milyen téren tudod gyógyítani a generációs és gyermekkori traumákat önmagadban… ez csalódásokon keresztül nyilvánul meg, vagy pedig a környezetedben történhet valami, ami emlékeztet téged egy régebbi csalódásra… ha beszélsz ezekről a témákról a Merkúr Chironhoz kapcsolódó tranzitjai során, akkor gyógyítani tudod magad.


Látjuk általa, hogy mi mozgat meg téged ott mélyen, tudatalatti szinten… merthogy ez jelöli a legmélyebb határtalanságot, ami az elmédben van… na, ha már a határtalanságnál tartunk… a korlátok, határok… önmagunkkal szemben…


Nagyon erős képet vázol fel arról a Neptunusz helyzete, hogy kik azok a személyek körülötted, mik azok a helyzetek, amiknek és akiknek nem tudsz nemet mondani… sokszor ez saját károdra megy, mert kihasználnak.


Azok, akik pl. 1902-1915. között születtek,

a Rák jelén haladva jeleníti meg az életükben a Neptunusz a hiszékenységet, így a családtagok tudják őket a legkönnyebben átverni.


Szerencsére nem csak azt mutatja, hogy hol van ez így, hanem azt is, hogy miért, így könnyen oldhatóvá téve az energiákat… 🙂 Itt jön képbe a tudatosság…

Lecsúszik a rózsaszín szemüveg, valami, amivel kapcsolatban nem láttál eddig tisztán, most teljes egészében megmutatkozhat előtted is, és az egész világ előtt is…


ÖNPUSZTÍTÁSBA VEZET, HA KÉPTELEN VAGY HATÁROKAT HÚZNI ÉS NEMET MONDANI!


Mivel a csalódások, ködösítések és hazugságok bolygójáról beszélünk alsó szinten csatornázva az energiákat, így azt is felfedi előttünk, hogy életünk melyik területén csalódunk a legtöbbet, hol érezzük magunkat átverve, megvezetve…

A Neptunusz által túl sok dolgot feladhatsz másokért, de azt is megmutatja, hogy kinek kell segítséget nyújtanod ahhoz, hogy te is el tudd érni a céljaid!

Itt áramlást generálsz….


A Neptunusz ebben a jelben haladva 2012-2026. között rengeteg tűpontos megérzést ad nekünk az életünk különböző helyzeteivel kapcsolatban.Számos igazságot hoz felszínre ezekben az években mindenki körül.

Rengeteg rejtett dolog derül ki, különböző véletleneknek köszönhetően.
A következő két évben érdemes kihasználni a bolygó energiáit az önismeret és önfejlesztés szempontjából, mert a Halakat képviselő spiritualitás most nagy szerepet kap az életünk során. (Jelzik egyébként ezt a szintlépős időszakot a szinkronicitások sokszoros megnyilvánulása a mindennapok során…)


Úgyhogy nem vagy még lemaradva semmiről,
ha most ismerkedsz az önismerettel és az önfejlesztő módszerekkel! / 3. házas vagy erős Ikrek energiával a személyes horoszkópodban még van két éved elkezdeni valami ezzel kapcsolatos tanfolyamot!
Sokan most kapnak ajándékba vagy most szereznek be valami követ, amit szimbólumokkal tarkított. (Könyvborító is lehet ez…)


A Neptunusz tranzitja és aktuális megnyilvánulása mindig felér egy nagy varázslattal, de mint már említettem, az energiák rosszul csatornázva önmegsemmisítéshez vezetnek. Látványos lesz majd a környezetedben a következő két év során…


Egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő témák lesznek a meditációk, a szellemek, démonok, maga a misztikum… Egyre több erre épülő film, könyv, zene, videoklip, videojáték készül…
Vigyázz a lábfejedre, ha nagyon el vagy gondolkozva, vagy sok a nemjó, akkor valami baleset érheti a lábfejed.Vona Melinda karmaasztrológus
Dahut Asztrológia

https://www.facebook.com/dahutasztrology/

dahutasztro@gmail.com