Chiron figyelembevétele a képletben


Chiron első kvadrátja

12 éves kor körül találkozik az egyén először a Chironnal. Szembeszállhat a találkozás hatására a karmikus sebeivel. Ilyenkor lehetnek intenzív álmai a szülöttnek, akár rémálmok is.


Chiron 2. kvadrátja

Ez egy oppozíció, ami kb. 25. életév körül érkezik. Támadásként éli meg az egyén. Különösen akkor, ha az elsőnél nem szembesült karmikus sebeivel. Ráláthat a múltbéli sebeire, hasonlóan, mint az első kvadrát esetében. De valamit fel kell vállalni, mert ha nem, betegség lehet belőle.


Chiron 3. kvadrátja

38 év körül érkezik és nehézségeket hozhat.


Chiron visszatérés

49-51 év körüli időpontra várható a visszatérés. Ez a legdurvább, lehet kiszállási pont is, ha nem vállalta fel az egyén az inkarnációja feladatait. A lélek úgy dönthet, hogy kiszáll. Itt szembesülhet utoljára a karmikus sebeivel. De itt fel is oldódhatnak ezek a sebek, ha jól csinálta a feladatait.


Chiron visszatéréskor előfordulhat

elveszíti az egyén az életkedvét

elhagyják

20 kg-ot hízik

asztma, szívritmuszavar, betegség

kudarc, összedől az élete… stb.


Ha az egyén megússza, akkor egy fizikai változás is követheti. Lehet, hogy sikeres lesz. Élete helyrezökkenhet, a gondjai megoldódhatnak, ha az egyén az útján van.


Chiron fényszögeknél nézzük azt, hogy milyen területen áll a Chiron. Ott ér a trauma, ott nevelődünk a fájdalmak által. Ahonnan jön a kvadrát, onnan ér a támadás.

A jegyek mutatják, hogyan érint ez bennünket. Meg kell nézni, hogy mi az, ami fényszöget vet rá, mi az, ami vezérli a Chiront és a bolygó hol áll a képletben.


A jegyek adják a jellemet, ahogyan élem az életemet. A házak adják a sorsot, ahol élem az életem. Ház szinten élni a bolygót – közép szint. Jegy szinten élni a bolygót – felső szint.

Faragóné Hajdok Ilona főszerkesztő