ÍRTA: FELKAI TÍMEA KARMAASZTROLÓGUS

11-től a Vénusz is belép az Oroszlán fix, tüzes jegyébe: rögtön a Vízöntőben hátráló Plútóval kerül szembe. A vénuszi területeinket érdemes most más rezgésbe emelni, ahol kreativitás, szenvedély és életöröm vár ránk.

Harmónia, egyetértés, szeretet, az otthon melegsége, a gazdagon terített asztal, a művészet, a táj szépsége. Azon pozitív dolgokat szereti, amelyek e földi létet igazán kellemessé teszik.


A másik emberrel való együttműködés is a Vénusz, és mindazt jelzi, amitől szép és kellemes az életünk. Az Oroszlánban aztán nem éri be a félmegoldásokkal! Ha egyszer valakinek a figyelmét fel szeretné hívni, akkor nem elégszik meg egy szál rózsával, hanem szinte az egész virágboltot felvásárolja.


Amikor valamelyik tűz jegyben tartózkodik, akkor a Vénusz idealizmust és magas szintű elvárásokat jelenít meg. Lelkes, energikus, nagyon impulzív. Előfordulhat, hogy számára a tisztelet és az elismerés fontosabb egy kapcsolatban, mint a mély kommunikáció. Arra van szüksége, hogy kreatív energiáit kisugározza a világba. Ezeket a heteket érdemes kihasználnunk, hogy előlépjünk a bennünk szunnyadó kreativitással.


Az Oroszlánban álló Vénusz szívesen támogat,
nagyvonalúan bátorító. Ha kinövi gyermeki önzését, akkor igazán meleg szívű. Izgalomra, drámákra van szüksége-akár férfi, akár nő születik ezzel a minőséggel.

Végtelenül büszke tud lenni a szerelmére, de leginkább saját magára. A legfárasztóbb tulajdonságuk talán, hogy folyamatos dicséretre szomjaznak…könnyen manipulálhatók egy kis hízelgéssel.

Ám ha előjön a meleg, napos, Oroszlán – szeretet, akkor a legnagyobb jóindulatot sugároznak mindenkire, akit szeretnek.


Vigyázzunk a kapcsolatainkra, mert ezekben a hetekben sértődékenyebbek lehetünk. Mélyen vágyunk a csodálatra, és ha ezt valamiért nem kapjuk meg, akkor előjöhet durcás énünk…


Érdemes inkább magas szinten megélni az Oroszlán jegyében járó Vénusz adományait!

Legyünk képesek másokban is életre kelteni a csodákat. Tegyük ezt úgy, hogy valamilyen cél érdekében sugározzunk meleg bátorítást társunknak.

26-től a Vénusz a Szűz változó földjegyébe lép: gyógyító energiákat kapunk és a hétköznapok talpraesettségét.

Szeretettel,
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea