Írta: Felkai Tímea karmaasztrológus

A Halak vizes, változó jegyében haladó Merkúr szemben áll a Szűz változó földjegyében lévő Fekete Hold Lilith-tel.

Ő a Paradicsomból kiűzött, de bölcsen visszatérő istennői minőségünk. „Beavató” üzeneteket hordoz, mert eleinte a fájdalmainkat, félelmeinket, önbizalomhiányunkat erősíti fel.


Lilith „beavató” bolygó, melynek hatása az önismereti utunk,

amikor el kezdünk dolgozni magunkon… a családi, női elakadásokon… Ezzel segíthetünk egyre őszintébben élni.


A Szűz-Halak gyógyító jegyében ki tudjuk mondani, vagy felismerjük a megbetegítő, méltatlan helyzeteket. Az önismeretünk bölcsességére támaszkodhatunk.


5-9-ig a Halakban járó Nap szemben áll a Fekete Hold Lilith-tel: tudatosságot hoz és bátor felvállalást.


6-tól a Bika szerelmes, stabil, harmóniát teremtő jegyében haladó Jupiter a Szűzben hátráló Junóval alkot föld trigont.

Ez ikerlángos üzenet, amikor az inkarnációkon átívelő társunkkal találkozhatunk. A hátráló Junó a belső felismerésekben segít, mert ő a társat jelképezi.


Milyen párkapcsolati elvárásaink vannak? Jó helyen vagyunk? Van szerelem, elfogadás?


Milyen gyönyörű, hogy előtte a Lilith üzenetek megnövekednek!
Előbb önmagunkat kell megismerni és megszeretni, akkor érkezik hozzánk egy elfogadó társ.


Lilith egyenrangú kapcsolatra vágyik: az ikerlángunk mellett is így érezhetjük magunkat.
(Én is tíz éve ilyen kapcsolatban élek-nekem is Lilith mutatta meg az erőmet…amit eleinte nem hagytam kibontakozni…)


A férfiak Lilith-et nem tudják beépíteni a személyiségükbe, mert ő egy istennő.
Viszont a párkapcsolatokon keresztül érezhetik, hogy a párkapcsolatában a hölgy mennyire tudatos…


Még ott tart, hogy mindenkit hibáztat a saját sebeiért, vagy már el kezdett önmagán dolgozni… Képes az egyenrangú kapcsolatra, vagy inkább egó-s játszmái vannak: önző, féltékeny, önbizalomhiányos…
Áldott kapcsolódásokat kívánok: az önismereti utunk áldásait.Ha Te is rengeteg változáson vagy túl és keresed a saját helyedet ebben az egészben, akkor ez az online minikurzus Neked szól:

A Plútó 2008 óta járt a Bak jegyében, ahol erőteljesen lebontotta a szerkezeteket, majd hozta a vírus körüli zűrzavart…jelenleg a háborúkat.

Összeomló bankrendszerek, hiedelmek, hazugságok jellemzik útját. Viszont az erőt is szereti: és azoknak kedvez, akik fel tudtak állni a legmélyebb gödörből, és hisznek a saját erejükben.

2024. január 21-től húsz évig a Vízöntő zseniális jegyében halad!!!

Itt a közösség szerepe lesz fontos és a spirituális képességeid. Ahogy felálltál ebből az egészből, most csoda vár Rád, ha megtalálod a szereped az új energiákban.

A „BENNED LÉVŐ ZSENI” CÍMŰ ONLINE MINIKURZUS során:

Az első alkalommal a születési horoszkópod mesélem el+ ajándékba kapod a Plútó jegyváltásának feldolgozásához készített munkafüzetem.

A születési horoszkópod elemzése 12 életterületedről, az előző inkarnációkból hozott feladatokról, képességeidről, elakadásaidról szól.

Azért lettem karmaasztrológus, mert hiszek a lélek örök körforgásában. Hiszem azt, hogy a lélek egy-egy inkarnációba meghatározott célokkal és képességekkel jött, melyet szeretne megvalósítani.


Hiszek a szabad akarat erejében, mely Isten ajándéka minden léleknek.


Ez a módszer, mellyel a születési horoszkópokat elemzem, egyfajta gyógyító asztrológia. Azt mesélem el, hogyan lehetünk boldogok azokkal a lehetőségeinkkel, melyekkel erre az életre születtünk.

A második alkalom feldolgozásához ismét ajándékot kapsz: az Uránuszról állítottam össze egy kézikönyvet. Ennek a bolygónak a feladata, hogy a benned lévő zseniális tudást és képességet előhozza.

Ismét a horoszkópodat nézzük meg és az Uránuszod ház és jegyhelyzetét, valamint a fényszögeit.

A kézikönyv segít az elmúlt éveidben jelenlévő uránuszi hatásokat megérteni.

Ennek az égi testvérünknek a jegyváltásai mindig különlegesek. Belép egy jegybe, majd pár hónap múlva visszafordul… Az összeállítással „kezelhetőbbé” válik az Uránusz szerepe.

Így fűzzük fel egyre jobban azt a láncot, amelyben a különlegességed gyönyszemeit láthatod.

Az időzítésben segítek: mikor jön el az ideje az egyes lépéseknek?

Az előtted álló egy év energiáiról, lehetőségeiről és feladatairól lesz szó.

Elkészítem a Solar képleted, amely általánosan jellemzi az időszakod, illetve a tranzit bolygókkal konkrét dátumokat kapsz.

A Vízöntőbe lépő Plútó a közösségek és a különleges találkozások szerepe is karizmatikus lesz. Ezért létrehoztam egy facebook csoportot: „A bennünk lévő zsenialitás” című-t.

Itt találkozhatsz hasonló társakkal, akik szintén ezen az úton haladnak. Ehhez a csoporthoz folyamatosan csatlakoznak az új tagok, ahogy elvégzik a kurzust.

Egymástól is rengeteget tanulunk és ami nagyon fontos: itt szeretetteljes varázslatban leszünk.

Az Uránusz útja egy SZELLEMI SZINTEMELKEDÉS is, amikor a segítségével természetessé válik, hogy tudatosítod és felvállalod a Benned lévő zsenit. Hisz minden ember rendelkezik valami szokatlannal.

Kreativitásod sohasem tapasztalt méreteket ölt, mert már le tudtad tenni az egos játszmákat. Ebben is szeretnélek támogatni ezzel az online minikurzussal.

2-szer másfél óra,

2 db AJÁNDÉK kiadvánnyal leszel gazdagabb, amelyeket nemcsak most, hanem évek múlva is fel tudsz használni (20 évig biztosan )

Mindkét alkalom teljesen személyes, mert végig csak Rólad lesz szó, a születési horoszkópod alapján: Neked mit jelentett és mit jelent ez a folyamat?

A BEVEZETŐ ÁR: 2-szer 22.000 Ft, azaz 44.000 Ft. ( 50.000 Ft helyett)

Elvégezheted a saját tempódban, a saját lehetőségeid szerint. Lehet, hogy pár nap alatt végzed el…vagy picit hagyod érlelődni az első után.

Egy előre egyeztetett időpontban tudunk kapcsolódni. ONLINE MINIKURZUS, ezért NAGYON FONTOS, HOGY FELVEDD, MERT RENGETEG INFORMÁCIÓ ELHANGZIK.

A skype-on van ilyen funkció, ha gépről indítod.

Van messengerem, whatsApp-om és viberem is.

Jelentkezni itt tudsz: a felkaitimea@gmail.com e-mail címemre, vagy a facebookon, messenger üzenetben.

A minikurzus díjának utalását is előre szeretném kérni, mert előtte nekem is sokat kell készülnöm. Lehet két részletben (2 x 22.000 Ft )

Hálásan köszönöm! Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea