Felkai Tímea karmaasztrológus

Mit üzen a 3-as szám nekünk? A világ hármas osztottságát szimbolizálja: test, lélek és szellem hármasa, születés-élet és halál, vagy a múlt, jelen és jövő minőségeit. Vallási jelentésben a szentháromság üzenete.

A mesékben is gondoljunk csak a három próbatétel beavató erejére, vagy a három királyfira, akik elindulnak és így, vagy úgy…vagy a 3 kívánság! 🙂
Szinte mindenhol ott van ez a csodás energia.A Jupiter száma, a 3-as Sorsfeladattal született lelkek feladata

az inkarnációban, hogy érezzék jól magukat, legyenek optimisták, teremtsenek kreatív gondolatikkal.

A tarot Nagyarkánumában a III-as a Császárnőt mutatja. Ő a termékeny, kreatív NŐ, aki tisztában van a saját értékeivel, hisz magában. Remekül együttműködik másokkal, támogat, teremt.

Ha a 2024-es évünk 8-as számát hozzáadjuk a hármashoz, akkor 11 jön ki, amely mesterszám, az intuíciót jelenti.


A tarot XI-es lapja AZ ERŐ kártyája, melynek több üzenete is van. Az első rétege a saját zabolázatlan ösztöneink kézben tartásáról szól. Milyen módon kezeljük az indulatainkat? Másokban észrevesszük, de magunkkal inkább elnézőbbek vagyunk?
A másik rétege a szenvedélyes életöröm, a bátorság, amikor reménytelennek tűnő helyzeteket is meg tudunk oldani erőszak nélkül.A tarot lapok esetén a Nagyarkánumok között a II-es a FŐPAPNŐ! A lapok gyönyörű nőként ábrázolják, kezében egy tekercset tart, melyből kiolvashatóak a sorsunkkal kapcsolatos feladatok. Erre viszont csakis a beavatottak látnak rá, ezért érdemes médiumi képességeinket felhasználni.

A belső sugallatokra hallgatni, bátran felvenni a kapcsolatot az Univerzummal.


Most pedig nézzük égi testvéreink, a bolygók üzeneteit.


Megsúgom, hogy az ikerlángokat is érinti.
Március 2-án a Halak vizes, változó jegyében együttáll a bölcs Szaturnusz a Nappal és a Merkúrral. Ideje szeretettel lezárni, vagy szeretettel elindítani egy mesteri folyamatot.


3-án a Halakban lévő Merkúr szembenáll a Szűz változó földjegyében lévő Fekete Hold Lilith-tel.
Ő a Paradicsomból kiűzött, de bölcsen visszatérő istennői minőségünk. A Szűz-Halak gyógyító jegyében ki tudjuk mondani, vagy felismerjük a megbetegítő, méltatlan helyzeteket. Az önismeretünk bölcsességére támaszkodhatunk.


5-9-ig A Halakban járó Nap Fekete Hold Lilith-tel szembeállva tudatosságot hoz és bátor felvállalást.


6-tól a Bikában haladó Jupiter a Szűzben hátráló Junóval alkot föld trigont.

Ez ikerlángos üzenet, amikor az inkarnációkon átívelő társunkkal találkozhatunk.

A hátráló Junó a belső felismerésekben segít, mert ő a társat jelképezi. Milyen párkapcsolati elvárásaink vannak? Jó helyen vagyunk? Van szerelem, elfogadás?

Milyen gyönyörű, hogy előtte a Lilith üzenetek megnövekednek.

Mert előbb önmagunkat kell megismerni és megszeretni, akkor érkezik hozzánk egy elfogadó társ.


10-én Halak Újholdunk lesz, amikor a Szaturnusz szembenáll Junóval: ideje megnyílni a szeretetre, ideje új korszakot nyitni az emberi kapcsolatainkban.


12-én a szerelem istennője a Halak vizes, változó jegyébe lép. Rögtön kapcsolódik a Vízöntőben lévő Plútóval, amely a vénuszi területeink radikális átalakulását sürgeti. Amit eddig gondoltunk a szeretetről, a pénzügyeinkről, az most átalakul egy magasabb rezgésbe.


17-21-ig a Halakban haladó Szaturnusszal áll együtt, amelyet „cement” fényszögnek is hívunk, mert megszilárdít. Ideje lezárni egy érzelmileg megterhelő korszakot, amely egyben a megnyílást is támogatja. Nyíljunk meg a szeretetre, mert csodák várnak ránk.


20-án jön el a tavaszi napéjegyenlőség.

Ahogy a Nap a Kos tüzes. kardinális jegyébe lép, azzal indul igazán az asztrológiai újév. Új kezdetekben leszünk.
23-tól a Mars is a Halakban jár.
25-én Mérleg Teliholdunk lesz, amely az emberi kapcsolataink harmóniájáról is szól.


Csodás tavaszt kívánok!
Szeretettel,
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594
email cím: felkaitimea@gmail.com
skype: felkaitimea