Sajnálatos sajnálatos, és mégegyszer sajnálatos!!!

Ez az a pont, ahol szét tudna robbanni egy asztrológus, hogy tehetetlenül kell végignézni egy ilyen eseményt. Hiábavaló és teljesen értelmetlen halált kelljen halni ennyi embernek, ráadásul egy esküvőn 😪…

Aki nem hallotta a híreket körülbelül 150 vendég halt meg ezen az esküvőn Irakban néhány napja, mert a zárt térben tartott tüzijáték felgyújtotta a nejlon mennyezetet, amely pár másodperc alatt leszakadt… Köztük rokonok, barátok haltak meg.Sok olyan hely van a földön szerencsére, ahol hagyománya van a fontos események előtt asztrológus tanácsát kikérni.


Sajnos Irakban talán azt sem tudják, hogy van ilyen lehetőség.

Mindenkit arra buzdítok, hogy fontos Sorsdöntő események előtt kérje ki szakember véleményét!

A feladatot kikerülni nem lehet! A Sorsunkat kikerülni nem lehet! De a megélés enyhíthető, finomítható, ha egy másik analógiát választunk!

Mit lehet tenni azokkal, akik nem kérik a segítséget?… Sajnos semmit. Ez egy asztrológus rémálma szerintem.Számtalan esetet látok, amikor utólag kérdezzük kétségbeesetten, hogy miért nem jön a gyerek pl.? Mert sajnos akkor házasodtatok, amikor a Neptunusz az 5-ös házban állt. Vagyis a gyermek lemondási terület. Lehet gyerek, ha mindketten lemondtok róla…

Itt már nem tudok segíteni!

Megkötöttétek a házasságot, az időminőségi pillanat megmásíthatatlan 😪


És hány ilyet látunk mi asztrológusok…

Csak ha egy nyaralásra indultok is Sorsdöntő lehet, nemhogy egy házasság.Bemutatom röviden a ninivei esküvő képletét, kiragadva néhány fontos aspektust a teljesség igénye nélkül, amely teljesen tisztán mutatja, hogy katasztrofálisan rossz időpontot választottak a házasságkötésre.


A házasság Sorstípusa Áldozati.

Asc Vízöntőben. Azt csinálok, amit akarok. Szabad vagyok, bármit megtehetek, engem semmi és senki nem korlátoz. A kapcsolatok megtartására törekszem mindenáron. (Nyilván ez hozza azt, hogy el fogom veszíteni kapcsolatokat.)

Az I-es házban Szaturnusz-Hold tág együttállás, lemondok a családról, a szeretteimről, akikhez érzelmileg kötődöm. Halak Hold önfeláldozás, vagy akár mártíromság. Neptunusz is az I-ben… ego-ról való teljes lemondás. Ráadásul MINDHÁROM a Halakban!!! Katasztrófális! Hatványozott áldozatiság.

Sorsfeladat: az a környezetem biztonsága, ami nem rajtam múlik.A közvetlen környezet, szomszédság, barátok házában Uránusz és Jupiter a Bikában. A környezetemmel anyagi téren hirtelen, váratlan esemény történhet, melyet a Jupiter sokszorosan felerősít. Anyag a test is… Jupiter a Bikában hozhatja az önmérséklet hiányát, mohóságot, kapzsiságot, az élet túlzott élvezeteit.

A Desc-en álló Vénuszt
, vagyis a külvilágom biztonságát kvadrátolja az Uránusz-Jupiter együttállás… Borzalom…

Vénusz az Oroszlánban, pazarlás, mértéktelenség.

Merkúr a VII-ben, meg fog változni a külvilág, Nap-Mars a 8-asban, baleseti halál, erőszak, támadás, műtét, etc. égés….

9-es ház a Skorpióban
, le is mondhatok erről a házasságról…

Nyilas MC,
ahová ez a házasság tart, azok a célok meg fognak változni…

Plútó a 12-ben a transzformáció
az egységet érinti, magányt és életveszélyes helyzeteket hozhat, mely kórházzal végződik.

A holdcsomópontok alapján feladat az önálló cselekvés, a saját elképzelések, a felelősségvállalás és a döntés képessége. Meg vagyok győződve, hogy itt sok mindenről nem is a házasok döntöttek (a béke kedvéért belementek kompromisszumokba, Mérleg Nap), a felelősséget mégis nekik kell vállalni (felszálló Kos holdcsomó).

Sarok házas túlsúly,
ami jelzi, hogy hirtelen radikális változások kísérik a házasságot, I-es és 3. negyedes hangsúly, mely a Sorsukban tehetetlen eseményeket jelent, mégis döntéseikért vállalniuk kell a következményeket.

Hiába a Vénusz Mars szextil, meg a trigonok, csak összekötik a végzetet… Nem jelent kivétel nélkül jót a „pozitív” fényszög. Mint ahogy a Jupiter sem.A teljesség igénye nélkül néhány kiragadott dolog a képletből, elég, sőt sok is. Most akarnak elköltözni jó messzire, hogy fel tudják dolgozni ezt a tragédiát. Ehelyett ha eleve kiköltöznek, elveszítik a rokonokat, barátokat, és talán mindenki életben marad. Arról nem is beszélve, hogy a nagy felhajtás okozta a végzetüket. A házasságra semmilyen pozitív jelzés nincs, eleve borítékolt a megélés, mely mindkét félre vonatkozik. 😪


Le vagyok sújtva 😪. Nyugodjanak békében. 🙏

Áldás kísérjen utunkon

Szeretettel S M

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com-on

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Forrás: https://www.astrotheme.com/