Írta: Felkai Tímea karmaasztrológus

10-én Halak Újholdunk lesz: ikerlángos időzítéssel, amit a Jupiter üzen… és a Szaturnusz szembenáll Junóval: ideje megnyílni a szeretetre, ideje új korszakot nyitni az emberi kapcsolatainkban.


Közben a másik lélekbolygónk, a Neptunusz a saját jegyében jár: ő is a szeretetről és a feltétel nélküli elfogadásokról szól. Otthon van a kreatív művészetekben és a spiritualitásban.


Az Újhold és a Neptunusz között Hygieia felügyeli az egészségünket.

Ő „a nagy rendező”, mert szereti a rendet és a tisztaságot. Így tiszta energiákkal ajándékozza meg a terveinket.


Az Újhold mindig kezdeteket, új minőségeket jelez. A Halak feltétel nélküli szeretetében megfürödve érdemes most erre a rezgésre figyelni: van-e szeretet az életünkben?

A Halak vizes, változó jegyében haladó Szaturnusz is az Újhold főszereplője.

Bölcsességével időzíti a párkapcsolati kérdéseinket, ahogy szembenáll a Szűzben hátráló Junóval.

Ő a hivatalos társunkat jelképezi: ideje eldönteni a tartósságát… Van-e benne kellő szeretet, elfogadás? Mennyire egyenrangú? Mennyire lehetünk önmagunk a másik mellett?



Netán az ikerlángunkkal is talákoztunk?

Ennek a szerelemnek az emlékét a Bikában haladó Jupiter és a Szűzben hátráló Junó őrzi: az inkarnációkon átívelő társunkat keresve.

Ahogy a Szaturnusz szembenáll a Junóval:

ő kikényszeríti a megoldást… Ideje dönteni…


A Jupiter és a Szaturnusz közötti szextil üzenete:

maradj a flow-ban…ne erőltess semmit… hallgass a szívedre és éld meg a jelen pillanat varázslatait.


Amikor az ikerlángunkkal találkozunk, az gyakran ilyen „flow”: amikor energetikailag megérett a helyzet a kapcsolódásra, akkor az égiek összehoznak.



A Mérleg leszálló Holdcsomópont kardinális levegőjegyében sorszerű találkozások várnak ránk, mivel előző életeink tapasztalatait és kapcsolódásait hozza felszínre. A Mérleg szeret másokkal találkozni, jókat beszélgetni. Fontos a harmónia és a kreativitás.

A Kos felszálló Holdcsomópont a kardinális tűz jegyében a bátorságunkat és szenvedélyünket erősíti. Akikkel találkozunk, az nem véletlen, hanem sorsszerű.


Ahogy a sebzett gyógyítóval, Chironnal áll együtt, így sorsunk a gyógyulás, amelyhez ötleteket, találkozásokat kapunk és a zseniális gyógyulásunk lehetőségeit.


A BÁTORSÁGUNKAT is gyógyítja: merjünk beleállni a saját életünk varázslataiba.

A Bika stabil földjegyében járó Uránusz fix kvadrátot alkot a Vízöntőben haladó Marssal: a SZABAD AKARATUNK varázserejében tudunk teremteni.

Az Uránusz a Szűz gyógyító erejében lévő Fekete Hold Lilith-tel is társul:

az önismeretünkben rejlő bölcsesség vezeti a lépteinket. Különleges, váratlan és felszabadító lépéseket tehetünk a párkapcsolatunkban, mert először önmagunkat kell megismerni és megszeretni-így találkozhatunk azzal a társunkkal, aki pont így fogad el…

Áldott Újholdat kívánok!

Szeretettel,

Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea