Bolygó áthaladások 2024 FEBRUÁR 5-TŐL FEBRUÁR 11-IG

Írta: Steiner Gergely asztrológus


Nap a Vízöntőben : az individualizmus pillanatai

Azt jelenti, hogy az énképünk javul ,ezzel együtt a teljesítményünk is. Egy percig sem tagadom, hogy saját magamnak is fontos, hogy jelezzem, mire figyeljek és mire ne!

Az individualizmus lényege – globálisan – az, hogy a Vízöntő érában tehetjük fel azt a kérdést: kitől veszünk el a legtöbbet?

Egyszerű a válasz erre a heti Nap tranzitoknál, akik ide leszülettek erre a világra csakis a siker érdekében „vállalkoztunk” erre.

Sorolhatnám a végtelenségig jegyről-jegyre, de nem ez a lényeg .Ezekben a napokban a személyes ösztönző elemeink, a biztató képességeink és szakmai ismereteink lesznek azok, melyektől értékes emberek leszünk.

Úgy gondolom, hogy ezzel eljutottam ahhoz a ponthoz – magam számára is – jelen napokban ennek az ellenkezője is a szemünk elé kerül. Néhány agyament alak kezdeményezése miatt, akik úgy fogják gondolni, ők is a világ megmentésén fáradoznak (miközben igazolva is látjuk, napi szinten, hogy ég a ház!).Hold , a legbensőbb én kiteljesedésének pillanatai

A fogyó Hold a Nyilas jegyben jár 6-án 12ʰ02′- ig. Jelek szerint megakadhatunk bonyolultabb jogi, vagy hivatali kérdésekben. Ennél a holdállásnál – régi asztrológusok szerint – nyerésre is vihetünk veszettnek látszó ügyeket is!

Van még valami : sikeresen tudunk közös nevezőre jutni barátainknál, akikben még maradt szemernyi optimizmus. Magyarán: a fogyó Hold a Nyilasban azzal az üzenettel is szolgál még, hogy a barátainkkal ne kíséreljük meg a bandázást, vagy a klikkekbe tömörülést!

Nem tagadom, hogy gyakorta veszek lottót, és meglepve fedeztem fel – most jár le a havi trend – ne most vegyem meg a következő 5 hetet a Nyilas Holdnál, hanem amikor a Bak jegyben lesz, ahol több komolyság rejlik a „vállalkozásban”.

Egyszóval, a rohamosan fogyó Bak Hold ciklusban -az ősi tapasztalatok szerint – nem csak zseniális ötleteink támadhatnak. Ugyanis, megvan az egészséges szuggesztivitásunk is, ami magával ragadhatja a depresszióba hajazó szeretteinket és az ismeretlen környezetünket is.

Szép, szép és hiszem, ha látom én is ezt az állítást, az élő valóságában. Egy biztos, nem fogok unatkozni az optimizmus vadászat közben. Ekkor van az, hogy sarkon lehet fordulni, ha valaki három percnél tovább szó csépel, siránkozik, vagy dicsekszik. Meddig is?

Nos, 8-án 13ʰ58′- ig hozzávetőlegesen! A fogyó Hold Vízöntőben, mint egy gebére zsugorodott kifli formájában , találékonyságban nem leszünk híján. Viszont, a fantáziánkat illetően ingoványos talajra „lépünk”! 9-én 23ʰ59′-kor az újholdban az a tapasztalat, hogy ettől számítva kitűnő ötletek birtokában leszünk.

Viszont, a memóriánk siralmas is lehet, így jegyzeteljük le az ötleteinket. Ekkor még az is járja, hogy a Vízöntő újholdnál néhány érzelmi problémánkra fogunk találni megoldást, ill., megoldásokat és a gyors segítséget is jelent nekünk ez a konfiguráció 10-én 14ʰ42′- ig!

Majd a növő Hold a Halakban ciklus következik, ennek az előnye az lesz, hogy a megérzéseinkre is alapozhatunk. Ugyanakkor hátránya is lesz, hogy légvárakat is képesek leszünk építeni.

Az orvosság erre, hogy lehet tudatosan is elkerülni ezzel a konfliktusokat. Ez nem egy strucc-politika, hanem okos dolog lesz 12-én 14ʰ25′- ig bezárólag, amikor is a növő Hold a Kos jegyben majd kezd egy új Hold-tranzit projektbe!

Merkúr a Vízöntőben, egymás megkeresésének a pillanatai

Azok tudnának erről beszélni sokat, akik a születésük pillanatától számítva ezt „hordozzák” az utolsó leheletükig! Miről is van szó?

Kordován Vid -től Kezemben a horoszkópomban olvastam, amikor e jegyben jár a Merkúr, akkor a fogalmi gondolkodás a jellemző. Személyesen mindenki meggyőződhet arról, hogy a beszédek során sablonokat használás dívik – úgy egyénileg, ahogy globálisan – és ezek kulcsként szolgálnak az események kiszámításához, vagy kikövetkeztetésekhez.

Tehát, mondjuk: Legyen béke! Szimpatikus szlogen ugyan, de ez nem jelenti azt, az is lesz, mert akkor már régen az lenne! Akárki megfigyelheti, hogy sokan gépiesen szajkóznak majd valamit, de annak minden bizonnyal gyakorta semmi köze sincs az úgymond a közvetlen párbeszédhez! Blamálás lesz, és ezerrel!

Vénusz a Bakban ,a beteljesülések pillanatai

szomorúan vettem tudomásul, hogy amióta a Vénusz itt „áll” , a legtöbb ember érzékiséget illetően inkább hűvös, mint barátságos. Egyszóval, amíg e jegyben lesz így a héten – 2024. február 16-ig mindenképpen – senki sem fogja a saját emócióit szélnek ereszteni. Konkrét esetben, a mostani Valentin-nap ezek szerint egy szemfényvesztés lesz.

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a horoszkópban az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk! Mi lesz ez után? Maradjunk a jelenben! Ez nem halálos, csak felettébb kellemetlen ez a fajta kozmikus üzenet, vagy asztrológiai tapasztalat…Mars a Bakban, rejtett fizikai erők pillanatai

A lendület látja a kárát, ez lehet szerintem a gond, amikor e jegyben „fut” a planéta! Magyarán a becsvágyat illetően sokaknak ez a kérdés a béka feneke alatt lesz még 2024. február 13-án 6ʰ40′- ig! Fék nélküli kitörés ugyan ritka lesz, de akikben nagy a felelősségtudat vagy a kötelességérzet, csakis azoknak kedvez.

Vajon ki lesz ő, vagy kik lesznek ők? Sokan vannak-e, vagy csak egy fecske lesz?

Jupiter a Bikában, a céltudatosság pillanatai

Negatív Föld jegyben egy pozitív tüzes planéta 50-50 %-ban „veteti magát észre”. Egyesek nem ügyelnek arra, hogy az élvezet nem abból áll , hogy egyoldalúan hódoljanak Fortuna asszonynak (pl. pénznek, stb.). Tudnék sorolni példákat, de miután még jó ideig e jegyben lesz, csak bele kell ülni egy fotelba, pipával a szánkba és élvezni addig, ameddig csak lehet… Nem nézem meg meddig van a Jupiter itt, tartalmi jelentése a fontos, és rózsaszín szemüveg mentesen!

Szaturnusz a Halakban, a lemondások pillanatai

Múlt héten is említettem, hogy ennek a jelentősége akkor hasznos és élvezetes, ha a segítő képességünk egészen nyilvánvaló, önzetlen. Nem lehet ezt kívánni nap, mint nap, de meg lehet cselekedni ! A Sors ilyen esetben a születésünk pillanatától valamire felhívja a figyelmünket, csak jó tudni azt, hogy a segítség alatt mit lehet érteni.

Egy példa erejével, aki a Kos, tegye lendületesen; aki Vízöntő, tegye meggyőződésesen…stb.Figyelem, a horoszkópban és a tranzit-asztrológiában az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk! Ha túl nagyok az elvárásaik, vagy túl kevés és kicsinyeskedő, azzal be fognak szűkülni a megvalósítási lehetőségeik…

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com;

honlap: http://www.steinergergely.hu/?p=185

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!