Az alap születési radix horoszkóp vizsgálata, elemzése után kerülhet sor az ügyfelek un. Solar horoszkópjának elemzésére.

Mivel nekem is mostanság aktuális, gondoltam megírom Nektek néhány saját tapasztalatomat ezzel kapcsolatban.


Általános kérdés szokott lenni, hogy mi várható a következő évbenNos, a Solar képlet az egyén születésnapjától a következő születésnapjáig tartó egy éves időtartam. Attól a pillanattól számoljuk, amikor a Nap helyileg pontosan visszatér ugyanabba az égi helyzetbe, ahol a születésünk pillanatában tartózkodott.
Ez néhány órás eltérés is lehet akár a születési időminőségi pillanathoz képest. A következő Solar év, a következő születésnapon indul.Természetesen itt sem érdemes jóslatokba bocsátkozni, hiszen csak az analógiák szintjén látjuk a dolgokat, vagyis energetikai időminőségeket tud „kiolvasni” az asztrológus a Solar képletből. Pl. egy X-es év jelenthet anyával kapcsolatos eseményt, de lehet új cél, karrierbeli változás, a párom családjában esemény, gyermek munkahelye, betegsége… etc.

Ez a Nap visszatérés bár fontos

pillanat minden évben

nem jelent kizárólagos tendenciákat, ezen kívül nagyon sok minden történik velünk egy adott évben.

Azt azért érdemes róla tudni, hogy a születésnapunk a tortán, lufin, és bulikon túl, nagyon fontos energetikai fordulópont, és inkább jellemezném a megrázó, veszélyes, nehéz szavakkal, mint a kellemes bódultság állapotával.

Leghangsúlyosabban aznap,
de nagyon érezhetően 2-3 héttel előtte és utána is különösen érintett ez az időszak.

Saját tapasztalatom is ez, míg fiatal koromban vidám tortázgatással

teltek a születésnapjaim, ahogy telt az idő, egyre furább, és inkább megrázó élményeim voltak.


Valójában nagykorúvá válásom napján
kezdődött mindez, amikor is egy hatalmas jégeső kapott el egy puszta közepén strandolás közben egy baráti társasággal, és ha nem találok egy vastag fóliát, ami szalmabálák letakarása végett volt éppen ott, hát bizony alaposan elagyabugyált volna bennünket a jégeső.De volt egy csodálatosan szép órám, ami éppen az egyik születésnapomon esett le, és ripityára tört.

Konkrétan emlékszem a lányom egyik gyerekzsúrjára, amit egy olyan irdatlan vihar mosott el (szuper időben kezdtük), hogy tönkrement a villany biztosíték, és még jó, hogy volt gyertya a tortán, mert olyan sötét lett, hogy azzal világítottunk.

Nem rémisztgetés a célom, de bizony sokan pont a születésnapjukon hunynak el.

Tanácsom, ha lehet, inkább a születésnap környékén legyen inkább nyugalom, visszafogottság, mintsem nagy kalandok.

Van, hogy az egész év energetikája az előtte vagy utána lévő 1-2 hétben le is játszódik, és egész évben nem lesz még csak hasonló sem.Ami még fontos, és tudni érdemes, hogy ha elutazunk, mivel

MÁS HELYEN TARTÓZKODUNK, MÁS LESZ EZÁLTAL A SOLAR képletünk!

Vagyis más események fognak velünk történni! Hiszen ugyanúgy, mint amikor megszületünk, nem mindegy, hogy Ugandában, vagy Kistarcsán látjuk meg a napvilágot. Minden bolygó más életházba fog esni.

Van egy híres olasz asztrológus, Ciro Discipolo, aki minden évben utazik a születésnapján, oda, ahol a legkedvezőbb a Solar képlete. Ezzel én nem igazán értek egyet (ettől ő még nagy tudású asztrológus), hiszen az elkerülés a cél.

Igazából bárhová tenném a Szaturnuszt, vagy a Neptunuszt, nem tetszene. Egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál.

Voltak nagyon reménytelennek tűnő gyógyulások az ő tanácsa nyomán, ezek természetesen nagyon jó dolgok, mindenki tegyen kedve szerint. Mindenesetre gyakorlata bizonyítja a fent leírtak hitelességét.

Ha azonban picit odafigyelünk a belső hangra, és a jelekre, úgyis fogjuk tudni, mi a legjobb számunkra. Ha pl. terveztünk pont egy utazást mondjuk a születésnapunkon, de sehogy nem akar összejönni, akkor ANNAK OKA VAN.

ÉRTÜNK VAN, hogy nem sikerül. Ne erőltessük! Valószínűleg az egy sokkal rosszabb Solar év lenne.


Én most pont így jártam, tehát saját tapasztalat, nem megyek sehová, majd csak 1 héttel a születésnapom után, mert nem volt ideális a helyzet. Később megnéztem a különbséget, mi lett volna, ha utazom, hááát de, jó, hogy nem jött össze 🙂. Nem történik tragédia, ha valami éppen akkor nem sikerül. Sőt, lehet akkor történne, ha sikerülne.Természetesen nagyon fontos időszak a többi bolygó visszatérés is, főleg a Jupiter (kb 12 évente), vagy a Szaturnusz (kb 29 évente), de erről majd máskor.Kedves Olvasó, Isten éltessen Téged a születésnapodon, bármikor legyen is. Érdemes hálát adni aznap az elmúlt évért, és kérni az Univerzumot, hogy áldott legyen a következő év is. Szerintem ennek a napnak ilyen szellemben érdemes eltelnie.Szeretet és áldás kísérjen utunkon!

S M

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Szeretettel: Sóvári Melinda