Gyermekek pályaválasztása

Nagyon nagy a baj…
Minden abnormalitást elfogadtunk normálisnak, az élet majd minden területén…


Sokszor erőszakkal tereljük gyermekeinket teljesen jó szándékkal, mégis fiatal életek félresiklanak, gyermekek tönkremennek, és végül beteggé, magányossá, és boldogtalanná,válnak.

Lehet hibázni, hogy merre tereljük őket? Sajnos igen… mégpedig hatalmasat.

Alapvetésekkel nem vagyunk tisztában.

Mik is ezek?

Természetesen a tradicionális elvek.

Amelyek, mint azt már korábban sok helyen említettem, nem szűnnek meg csak azért mert mi azt akarjuk.

Amire születtünk, azt kell megéljük.


Egy gyermeknek is vannak adottságai, tehetsége, melyet feladatához kapott. Őskori és ódivatú elvek ide vagy oda, mégis ezek működnek most is.De honnan tudjuk, hogy mi gyermekeink feladata?

Elmegyünk egy jó asztrológushoz! Viccet félre téve valóban ez az egyik legjobb megoldás. Miért? Mert a születésünk pillanatának lenyomatában minden benne van, de nagyon nehéz ezt „elolvasni”. Ehhez kell a szakember.

Az asztrológus nem azt fogja tanácsolni, hogy menjen a gyerek egyetemre, vagy legyen bolti eladó, vagy tanár. Azt tudja megmondani, hogy mik a gyermek tehetségei, mik a Sors-, illetve életfeladatai.


HA VALAKI VALAMIBEN TEHETSÉGES, MÉG NEM JELENTI AZT, HOGY AZ IS A FELADATA, ÉS ABBAN TUD KITELJESEDNI! MESSZE NEM.


A másik dolog, mivel semmi sem véletlen, ezért nem véletlen a gyermek neme, a felmenői Sorsa, a helyszín, illetve a család, ahová született.

Tehát: ha egy gyermek fiú, a kiteljesedést Napként érheti el. Vagyis teremtőnek kell lennie. Anyagi szinten, szellemi vagy lelki szinten is. Marsbólfiúból Nappáférfivá kell válnia. Vagyis APÁVÁ.

Nem a kortól lesz valaki érett, hanem a felelősség vállalástól.

Attól, hogy „valakivé válik”, akire fel lehet nézni. Aki vezet, fényt, erőt ad, aki teremt. Pénzt keres, gyermekei lesznek.

EZ EGY FÉRFI ELSŐDLEGES ÉS LEGFONTOSABB FELADATA.Ha egy gyermek ezzel szemben lánynak születik,

feladata a BEFOGADÁS, ELFOGADÁS, gyermekek, család, otthon, érzelmek megélése.

Mint leendő HOLD, Vénuszbóllányból anyáváHolddá kell válnia. Ha ez nem történik meg, nem éri el az elsődleges kiteljesedést. Ha szeretne gyermeket, és nem sikerül, legtöbbször ennek oka az élethelyzete.


Mégpedig az, hogy nem házas, vagy pont házas és csak szeretői kapcsolatban lehet gyermeke, vagy külföldön/külföldi férfitól lehet, vagy a párja nem is szeretne csak mondja. (A férfinak kell akarni teremteni, a nő befogadó.) Vagy barátból lehet férj, vallási közösségben találhat párt, esetleg csak úgy lehet gyermek, ha a párját elveszti, stb.

Előfordulhat természetesen olyan is, hogy le kell mondjon a gyermekről egy hölgy. Sok-sok oka lehet, ez benne van a képletében elég egyértelműen.

Tehát amikor lánygyermekeinket tuszkoljuk a karrier felé, azzal sincs semmi gond, de azt azért mondjuk el nekik, hogy nagy valószínűséggel akkor a családról le kell mondaniuk.

Korábbi írásban kifejtettem,
de nem lehet elégszer ismételni. A karrier, pár és gyermek hármasából csakis kettőt választhatunk, egyet kívülről kell kapnunk. Ez erősíti a házasságot, egyben az egymás iránti kiszolgáltatottságot, a párunk szükségességét.

A függetlenségről való lemondást, amit a mai világban annyira képtelenek vagyunk elfogadni…

Ideálisan ez úgy néz ki, hogy ha az anyagiakat a férfi teremti és kapcsolódik párjához, a gyermekeket a „nőn keresztül kapja”. A nő pedig választja párját, és gyermekeit, akkor az anyagiakat kapja a férfi által.

Mindig is ez az egymásra utalt egység fogja
egyben tartani a családokat, akárhogy is ugrabugrálunk, más felállás csak ideig-óráig működik.

A nőnek fel kell tudnia nézni párjára, aki képes teremteni, a férfinak pedig szüksége van egy háttér-támogatásra, az otthoni dolgok kézben tartására, hiszen neki „vadásznia kell menni”. Elő kell teremtenie a javakat. Vagyis ha egy nő teremt, felveszi a férfi/Nap analógiáit, és elférfiasodik. Irányítani kezd, igyekszik lenyomni a férfit. Aki persze nem hagyja magát, és elindul a harc. Amiből valaki sebesülten, vagy holtan kerül ki.

Aki arról álmodik, hogy „mindenki csináljon mindent” elven működjünk, az abszolút sötétségben kóvályog, mert a nő nem szereti a felelősséget, a férfi pedig a szoknyát (kivéve a Skótok).😊Nos térjünk rá a témánkra. Mi is a TEHETSÉG?Gyermekünk (és mindannyiunk) elsődleges tehetségét a Hold mutatja a születési képletben. Azonban ez semmit nem jelent, mert a FELADAT az amit meg fogunk élni.
Manapság fordítva ülünk a lovon. Nem a tehetséghez adódik a feladat, hanem a FELADATHOZ KAPJUK A TEHETSÉGEINKET!! A feladatot pedig már eldöntöttük… Születésünk előtt…

Egy nőnek mindig a család, az otthon, az érzelmek és a gondoskodás felé kell gondolkodnia, kérdés csak az, hogy hogyan.

 • A Rák Holdú nő tehetsége a család, az otthon, az érzelmi kötődések, a gondoskodás.
 • Egy Kos Holddal rendelkező nőnek küzdenie kell mindezekért. Küzdeni a családért, az otthonért, az érzelmekért.
 • Egy Mérleg Hold teremtsen harmóniát az otthonában.
 • A Szűz Hold tartson rendet, szolgálja családját, segítse-gyógyítsa szeretteit.
 • Egy Bika Hold teremtsen anyagi biztonságot párja segítségével.
 • Az Ikrek Hold tanítsa gyermekeit hitelességre, kommunikációra, emberi kapcsolatokra.
 • Egy Oroszlán Hold segíthet párja vállalkozásában, legyen kreatív minden családi vonatkozásban.
 • Skorpió Hold anyának el kell tudnia fogadni azt, hogy valamelyik analógiáról lemondjon, vagy el kell veszítse azt.
 • Nyilas Holdú hölgy tanítsa meg családtagjait hinni, bízni, elfogadni. Taníthatja őket vallásra, ösztönözheti őket magasabb tanulmányokra.
 • Bak Hold keményen küzdhet az anyagiak megszerzéséért, szigorra, céltudatosságra és a korlátok elfogadására neveljen.
 • Vízöntő Hold egészítse ki családját. Amit ők nem akarnak, azt tegye meg, amit ők igen, azt neki nem kell. Alakítson igazi közösséget, csapatszellemet, és bátran újítson otthonában.
 • A Halak Hold pedig mutassa meg, mi is az önfeláldozás, az igazi legmagasabb rendű szeretet és egység.


De mindezt egy nő legjobban a CSALÁDBAN tudja megélni, nem a karrierben.


A férfi Holdja… nos amilyen párt választ magának:

Ha igazán tehetséges, olyan nőt választ ahol a Holdja áll, vagy a Napjával szemben álló jegyű hölgyet. Ezzel nagyon sok dolga nincs, azt mutatja még, hogy milyen az édesanyja, illetve milyen otthon (nő, család, érzelmek) valók neki.

A Férfi tehetségét a Hold a karrierben mutathatja, minden fentebb leírt analógiát a külvilágban megélve.

Tehát a Kos Holdú férfi tehetsége a küzdelem, a Rák Hold gondoskodjon mondjuk alkalmazottairól, Mérleg nagyon jó diplomata, Nyilas vezető adjon hitet, Oroszlán kreatív legyen, Vízöntő forradalmasítson mindent stb.Utószóként ami nagyon fontos egy gyermek pályaválasztásában, hogy

megkapjuk a Sorstól a lehetőségeket! Azokkal próbáljunk meg élni. Az én gyermekem iskolaválasztásánál mindkét esetben más adta az ötletet, hogy melyik iskolát válasszuk. Mi pedig elfogadtuk. Hála Istennek!

Mindenkit úgyis oda vesznek fel, ahol dolga van! Ne bánjuk, ha valahová nem jutott be gyermekünk. Ne erőszakoljuk meg sem a gyermeket, sem a Sorsot.
Ha azon a mezsgyén lépdelünk, amit az ÉLET elénk terít, ott piros szőnyegen járhatunk.
Ha viszont nem fogadjuk el a Sors által kínált lehetőségeket, és az egó útját választjuk, csakis a csalódás, bánat, nehézségek, keserűség lesz az osztályrésze gyermekeinknek. Ugye nem ezt akarjuk!


Bízzunk egy kicsit a Felsőbb akaratban! Soha nem akar nekünk rosszat! De nem a kedvünket keresi a Jóisten, hanem a javunkat. Ezt sose felejtsük el.Soha ne pénz alapon válasszunk szakmát!
Óriási hiba! Ugyanis nem lesz mindenki milliomos, és nem is ez a cél ebben az életben, hanem a boldogság.

Az pedig akkor jön el, ha a feladatunkkal összhangban vagyunk.Bátran keressünk fel egy vagy akár több asztrológus szakembert pályaválasztás előtt, és kérjük ki véleményét. 14 éves kor felett a gyermekkel közösen természetesen. Hiszen akkor ő már asztrológiailag nagykorú. Döntsünk tehát szívünk és belső hangunk szerint, meghallgatva a gyermek hangját. A döntést pedig 14 éves korától pedig mindenképpen bízzuk a gyermekre.


Szeretet és áldás kísérjen utunkon

S M

Üzenet: csillagmessenger@gmail.com-on

Honlap: www.csillagmessenger.webnode.hu

Telefon: 06-20-420-8611

Sóvári Melinda asztrológus