Szerelmes asztrológia – hogyan udvarolnak a csillagjegyek?


Tulajdonképpen, még az állatvilágban is hatalmas látványosság.

A célja egy, s ugyanaz, hogy elnyerjük a másik tetszését oda-vissza. Vannak tradicionálisak, vannak spontán kialakultak, de (már) vannak egészen szokatlan jelenségek. Már semmin sem szabad meglepődni. Azt hiszem igazi fogmérője az emberi kapcsolatoknak, hogyan tesszük rá a gyújtást, kinek hogyan működik az önindítója, szikrát kap-e a „motor”, ha nem egy helyben toporgás az eredménye.

Ha már szokatlan dologról beszélek,

sokszor elmondom a kérdezőimnek, kimeríthetetlen e téren is az asztrológia ismerettára. Gyakorlatilag itt is ugyanaz, a szavak változatlanul, csupán hozzá kell igazítani a kor szelleméhez. Tényleg, mindenkinek az egyéni fantáziájára lehet bízni, hogy veszi az adást. Nekem, mint asztrológusnak sikerül e témában is a tradíciót, a spontán dolgokat úgy tálalni, hogy szégyenkezni se kelljen hibáink miatt, de egy lépéssel közelebb jussunk egy csodálatos visszafordíthatatlan élményhez (testiséggel egyetemben).Egyszóval, egy kiváló látványosság

a saját karakterünkből fakadóan páratlan élményt fog kínálni, miközben a buktatóinkat is el tudjuk menet közben kerülni. Hogy a szokatlan megközelítést említettem, úgy tudom elképzelni, mint egy súlyemelést! Nem is az a lényeg, hogy ki mennyi, mekkorát emel, sőt ha úgy tetszik, nyög nagyokat, ezt egyén válogatja. Valójában ott, a „bírók” a lényeg, ahol az életben is. Kigyullad-e a három eredményjelző lámpa, és így érvényes a bírók szerint a „gyakorlat”. Verseny szabálya szerint, ha két lámpa kigyullad a gyakorlat sikerült, érvényes és egy fokkal feljebb léphet…(újra emelhet)!

Itt is, udvarlás közben erőn felül vállalunk dolgokat,

de a szabályok ugyanazok. Vannak olyan mozdulatok, melyeket ösztönösen végzünk – emeléskor is! Láthatjuk másokon is milyen fogásokat alkalmaz, és hogyan emelkedik magasba a súly, ám de végtére erőlködünk. Nem súlyt emelünk itt, hanem – három lámpa „jelentése” – lelkünk (ascendens), az érzésünk (Hold), a fizikai képességeink (tűrőképességeinek) határát feszegetjük ezerrel (Nap jegy).

Úgy póriasan, ha emelünk – cél van, csak ez kell – fizika lényünk (Nap) tesszük próbára, akkor egyszerűen „dugunk”, a két lámpa nem gyullad ki. Hamar kiderül idővel „Lompos Lajos húsra vágyik”, és viszont.Ennyi erővel elmehetünk a henteshez a húsboltba, és vehetünk magunknak borjúmájat. Viszont, amikor érzelmeket (Hold) is táplál mindenki, nincs egymagában az ember fia, hanem kettesben van, akkor ebből a húsból lehet csinálni egy kis sütéssel, fűzéssel, panírozással finom falatokat, ami a lényeg: mindenkinek jól is esik!

Itt van a harmadik, amikor a lelket is meg kell érinteni (ASC),

és a három lámpa kigyulladása adja a kérdés sava-borsát. Kétségtelen, hogy tetszik mindenkinek a páros játék (Nap-Hold). Ezt díjazza a külvilág, de ez egy páros mutatvány. Nem biztos komoly szándékkal kísérleteznek, nem házasok, olyan spontán alakult ki. Hogy „mit (kit) főzzek ma magamnak” szellemében, „szomszéd nője zöldebb”, kibiceknek mindig tetszik, hogy más konyhában panírozzák a húst!Van „anyag” és hozzá (jó) érzés, mégis néha „van valami, de nem az igazi”

Ezzel, sokunk egy ismert, ismeretlent tapos el önmagában, és másokban, és vonja maga után a kiirthatatlan lelkiismeret furdalást. Egy lelki sérülés súlyosabb, mint bármi testi, vagy érzelmi – nyitva a húsbolt – és akkor veszünk, amikor akarunk. Szóval, ha éhesek vagyunk „kilóra megvesszük” mások férjét, vagy feleségét, bár a „gyakorlat” érvényes, egy ismeretlen űr marad utána…

Testi űrt pedig gyógyítással
(orvosokkal a nemi szövődményt) megoldhatjuk, érzéseinket pszichológusokkal, asztrológusokkal, stb. náluk, a fotelben, párnákba belesírhatjuk. A lelki sérüléseket csak magunk tudjuk orvosolni. Miért? Csak az asztrológia tudja – tudhatja – ismervén a születési óra percet, ami „hirdeti”, minden problémánk – ASC-ben – a lelkünkben lakozik. Ha ott valami nincs rendben, sem a testünk, sem a (jó) érzéseink, nem fordíthatjuk vissza. Legfeljebb informál bennünk, és csak mi magunk szabad akaratunkból akár, máris „intézkedhetünk”. Sem más, de önmagunk nem „gázolhatunk” bele a lelkivilágunkba, mert ki is hinné, itt (így is) bukik a mutatványunk – udvarlási szokásoknál is!Lássuk dióhéjban jegyről-jegyre férfinél, nőnél egyaránt!
KOS esetében vagy az Első Házban a fővilágosító (Nap),

fizikai értelemben, egészséges léptékben bátran vág bele a „súlyemelésbe”. Itt a probléma akkor van, amikor „átmegy” az önzésbe „én téged akarlak, te engem”! Kicsit még pontosítok, a Kos Nap egyben azt is jelzi, hogy energikus, erőteljes, bátor és szenvedélyes, Aki ezt nem díjazza, az álljon félre. Aki szereti a szenvedélyes kalandot, szenvedélyes társra vágyik, annak szabad a pálya.

Ha az érzelemvilágát vizsgáljuk meg a kérdésben (Hold), akkor egyenes „ugyanazt” akarja, amit mi, azaz a másik is. Hiba akkor van, amikor túlzó, azaz „még, még, még, nekem ennyi nem elég”, minden jó érzés ezzel elszáll(hat). Továbbá, ez az asztrológiai állás a spontán, az impulzív képességek hírében áll, ezzel a becsvágyával, élénkségével érvényesülési vágyai elé gátat állítani, az elveszett!

Mi van a lelkében (ASC)? Nos, az „akció” innen indul, akkor az, szenvedélyesen vág bele ebbe a „szerepjátékba”! Egy álom omlik össze, amikor a másikba jó maga, vagy az ő lelkébe szatirikus megjegyzéseket tesznek óvatlan pillanatban. Aminek örök következménye lesz a kitörölhetetlen haragtartás, és nem emel fel még egy kártyalapot sem! Azt is érdemes szem előtt tartani még derűs, energikus és barátságos ember benyomását akarja kelletni, gyerekesen is viselkedik, s legbelül úgy gondolja, ezzel a fiatalosságát emeli ki vele.

Sikeres randevú-terepek lehetnek az autós, vagy vonatos kiránduláskor, kocogás (futás) közben, fittness-szalonban, konditeremben, kapu-, vagy házbejárat előtt spontán.


BIKA esetében vagy a 2. Házban a fővilágosítók (Nap),

fizikai értelemben az járja, jó esetben állhatatosan fogunk bele a dolog kivitelezésébe, azaz szántani kell, megtesszük ezt is érte. Visszájára fordul, amikor jó maga is látja és a kiszemelt is „lagymatag” a hozzáállás. Lehet olyan „sokat markor, keveset fog” az akció mechanikája.

Ha az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), nem szilárd anyagról lévén szó, de tömör a tartalmi jelentése „türelem” jelentheti a kérdésben a dolog nyitját. „Melléfogás” az az érzésforma, amikor a birtokolni vágyás bújuk meg, és nem akarja elengedni a „súlyzót” – egyik a másikat, és egyre megy – dús érzéketlenségről árulkodik e tett. (Ha súlylökés lenne a neve, el se dobná, hanem fogna egy másikat is, két keze van, nemde bár?)

Mi van a lelkében (ASC)? Itt a hűség a kulcsszó! Hatalmas csalódás – lelki sérülés, de ugyanúgy lehet fizikai, és érzelmi – a következménye, ha a szeme láttára a másikat hűtlenségen kapja. Körülbelül olyan, mint aki besétál az arénába, és kezdődik a „cirkusz”.

Sikeres randevú-terepek lehetnek természetben kiránduláskor, egy étteremben, kerti-partin, bolhapiacon, bankban várakozás közben, simán egy piacon, plázákban bevásárláskor.IKREK esetében vagy a 3. Házban a fővilágosítók (Nap),

fizikai értelemben bár nem egyértelműen fizikai képet mutat az ábra, hanem „egyszerűen” tessék-lássék az intelligens külalak. Egyszóval, okosan áll oda a „súlyzók elé”! Persze, hogy egészen magától értetődik a „találkozás” azon bukik, hogy elsiette a dolgokat, és nem mérte fel a mázsákat, dkg-nak „gondolta” e produkciót felkarolni!

Itt, az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), annak a paramétereinek sikere, hogy eszes oldala „mindet tudni akarok” szellemben a véleménycsere adja a „lökést” a sikerhez. Annyira egyszerű a bukás ténye, hogy neki sem érdemes állnia az emeléshez, pletykálás egyszerűen kiöli mindenkiben a libidót!

Mi van a lelkében (ASC)? Valósággal kivirágzik a kapcsolat, amikor minden szavával a kapcsolatot akarja megteremteni, sokoldalúan van jelen a „műveletek” során! Kész, annak annyi, aki lelkileg labilis, kisebbségi komplexusa van, és a másik „nem emeli ki”, hanem begyalulja. Akkor ennek mi az értelme folytatni bárki részéről is!

Sikeres randevú-terepek lehetnek egy idegen nyelvtanfolyamon, vagy szakmai és egyéb továbbfejlesztő táborokban, könyvtárban, utcai rendezvényeken, helyi közlekedési járműveken, újság-, és netthirdetéseken, telefonon.

RÁK esetében vagy a IV. Házban a fővilágosító (Nap), fizikai értelemben – lehet meglehetősen szexis – a tartózkodás magatartása. Ugyanis, az járhat a fejébe, hogy reméli, ha megfogja a „súlyt” nem fog e neki fájni. Persze, hogy fizikai fájdalmat jelent a szeszélyesség. Mert itt ordít „kitakar, betakar, Isten tudja, mit is akar” energiavámpír a „versenyzőnk”!Ha nála az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold),
akkor jó esetben dívik az (egészséges) alkalmazkodás képessége, hogy szeretettel beszél családjáról, otthonáról, környezetéről, akkor biztosak lehetünk a sikerben. Túlérzékenység a bukta! Amikor „te púp vagy a hátamon”, és kilöki ugyan a súlyt – a másikat – de a kerítésen túlra, hogy a szagát se érezze a kutyája (annak is jobb a dolga néhány fokkal)!

Mi van a lelkében (ASC)? Valósággal kivirul, gyermeki módon gondoskodhat a másikról, féltő és óvó attitűdjeit brillírozhatja. Persze, hogy lelki traumát jelent egy sértő kijelentés! Valamint a féltékenység úgy a másik részéről, ahogy maga sem mentes ez alól.

Sikeres randevú-terepek lehetnek már a gyermekkortól, ismerik egymást (bárhol összefuthatnak), óvodába, családi(as) ünnepségeken, uszodában, (magyar) tenger-, vagy tóparton, lehet még az óceán mellett is, kempingben, konyhatündér-klubokban, egyszerűen még az otthonában is.OROSZLÁN esetében vagy az 5. Házban a fővilágosító (Nap),

fizikai értelemben hatalmas siker – már a nevében hordozza, „ide nekem az oroszlánt” – nem súlyzókérdés, ki áll szemben vele, akit érdemes meghódítani. Kétségtelen – egér azért ne legyen – olyan kezdő súlyzók a tekintélyének nem tesz jót, és utálja, ha kiröhögik valami miatt is. Nos, durva jóvátehetetlen tettre képes, ha megszégyenítik például a termete miatt, stb.

Itt is, az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold) – jó esetben valós, és létező – nemes, és jó szervezőképességét dicsérik, akkor egy elefántot is fel képes emelni. Mindkét nem esetében érzelmi káoszt jelent az alpáriság, a „mondtam b…g, hogy ne b…d meg, most b…od”, a félműveltségét aposztrofálja ezzel.

Mi van a lelkében (ASC)? Ez olyan nyilvánvaló itt, hogy már az élményszámba megy, ahogy a „súlyzóhoz” közeledik. Ők, finom előkészületeket végeznek, királynak/királynőnek érezheti egyik a másik, az ő árnyékában magát. Nos, a sorozatos tiszteletlenségek – jó maga és mások részéről – egy despotát enged szabadjára. Aki, képtelen leszállni a magas lóról, saját lelkét is megzsarolja ezzel!

Sikeres randevú-terepek lehetnek sportolás, játék (biliárd, pl.) közben, elit klubban, nyaralás közben fel-alá járás a strandon, lokálban, vagy bárokban, kaszinókban, színházban, cirkuszban.SZŰZ esetében vagy a 6. Házban a fővilágosító (Nap), fizikai értelemben egy ízig-vérig gyakorlatias embernél ez a fajta tevékenység is a percizzításon alapul. Az udvarlás, mert nevezzük pontosabban a súlyemelést, egy dolog. Csakis maga-magának árthat azzal – fizikai kategória így is, ha szavakon lovagolunk – ha szkeptikus, és irtózatosan tapintatlan!

Ha nála konkrétan az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), akkor jó esetben a megbízhatósága világítja meg a hozzá vezető utat. Kétségtelen tény, hogy az örök elégedetlensége lenne az, ami az érzelmi világában – jó magában és a másikban – erős ellenérzéseket vált ki. Inkább agglegény, vagy vénkisasszony marad, ne hogy valaki „rá akarjon tapadni” testileg-lelkileg, és érzelmileg egyaránt.

Mi van a lelkében (ASC)? Újabb dzsungel, és a bátor vállalkozónak logikus, hogy egy értelmes emberrel van dolga. Akit, nem érdemes orránál fogva vezetni. Viszont, mérhetetlen hiba nála, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, hisztériát rendez. Valójában nem is a másiknak, hanem önmagának árt, és kirekeszti magát azzal a címszóval: nem engedi magát nevetségessé tenni, mint sok ilyen-olyan „agyment”!

Sikeres randevú-terepek lehetnek – márpedig lehetnek – a munkahelyén, bevásárlások közben, sport klubokban, vagy egészségmegőrző rendezvényeken, ezoterikus körökben.MÉRLEG esetében vagy a VII. Házban a fővilágosító (Nap),

fizikai értelemben, a valóságban, mint sok esetben, nem is súlykérdés, hanem egy szép szó. Szépérzéke az ami, igazi nyomást képes gyakorolni egyik, a másikra. Természetesen fizika tehetetlenséget jelent olyan plusz „kiló”, az ingatagsága. Egy idő után a „súlyzó” is odébbáll, mert „agyára megy” – ha volna, márpedig így nézve – egy határozatlan versenyző, sokk neki a semmi (az üresség)!

Itt is, már az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), akkor az érzékelhető kiegyensúlyozottság adhatja meg a kérdésben annak a súlyát, hogy érdemes nekifeszülni. Naná, a kompromisszumképtelen attitűdök, vagy a mesterkéltsége „bicskanyitogató” lehet.

Mi van a lelkében (ASC)? Egy súlytalan békeszerető – nem mártír – jellemvonások látatlanban is kell, hogy kivirágzanak. Semmi gáz, minden az egyensúlyra törekvés szellemében egy „aranyérem” ezen a viadalon. Kegyetlen őszinteséggel a mások majmolása jelenti önmagára – mint a Szűz esetében – a veszélyt, és pártában marad, mély lelki nyomot hagyva ezzel önmagában.

Sikeres randevú-terepek lehetnek – márpedig neki is lehetnek, miért is ne – egy kiállításra látogatáskor, vidám parkban, színházban, tánctanfolyamon, szépségszalonban, virágüzletben, külföldi utazásokon, kirándulásokon.

SKORPIÓ esetében, vagy a 8. Házban a fővilágosítók (Nap) fizikai értelemben, a helyzet egy, az egyben a következő. Erélyesen dolgozik benne a vágy, tudja, mit akar és tesz. Viszont, a másik felett hatalomvágy – az alantas perverziók – látható külsérelmi nyomai, nem hiszem, hogy pontot érdemelnek.Ha nála konkrétan az érzelemvilágát vizsgáljuk meg
(Hold), akkor a feketén-fehéren kitűnik a büszkeség érzése az, hogy normálisan el tudtak egymásban „mélyülni”! Valóságos érzelmi válságot teremt a brutalitás, valamint a bizalmatlanság (azaz a féltékenység, magyarul).

Mi van a lelkében (ASC)? Szívóssága az a kincs ebben a kérdésben, ami plusz pontokat érdemelne a hozzáállás során, de miután csak egy pont jár az „emelésért”, egy a többiek közt, de szóra érdemes a „versenyben”! Katasztrofális itt a kielégítetlenség érzete. Mert „aki úgy tesz, mintha” az először valójában önmagát károsítja, de nem lesz ezzel egyedül idővel (ha kiderül „játszik” az érzékiségükkel)!

Sikeres randevú-terepek lehetnek esti séta közben, vörös lámpás negyedben, befolyásos körökben, okkult társaságban, rendkívüli helyzetekben („olyan nincs, itt is lehet ismerkedni” szituációkban).NYILAS esetében, vagy a 9. Házban a fővilágosító (Nap)

fizikai értelemben sem az erő dominál, hanem a lelkesedés az, ami doppingolja az udvarlás színvonalát. Első lendületre a „lerohanás” a siker kulcsa. Feltehetően, hogy „kiesik”, amikor a szalmaláng természete jut napvilágra. Begerjeszti a „súlyt”, majd otthagyja, és „fejezd be magad”, és kész!

Itt most az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), a megértő magatartás adja, hogy a másiknak lehetnek rossz napja, és nem megy a „produkció”. Amikor nyüzsög, mint a méhecske, és felelőtlenül ígérgeti időben hazaér, hogy boldoggá tegye a másikat, így otthagyja érzelmi „nyomorában” a társát. Míg az, ki nem ismeri, hogy Háry János, vagy madame Pompaodur a kedvese. Mással megy, de vele nem megy a „grafikon az emelés ábrázolása”.

Mi van a lelkében (ASC)? Hihetetlen egyszerű itt is a fokmérője, amikor az egyik, a másiknak a szabadság érzetét, vagy annak az illúzióját megadja – nem szabadosságot jelent – ennek a ténye teremti az ideális (érzelmi és a lelki) állapotokat! Inkvizíciós állapotok alakulnak ki „kóbor lovagnak nézik”, utcalányt „játszik” a szeretett lény, fel sem mérik mekkora lelki kárt tesznek vele.

Sikeres randevú-terepek lehetnek (külföldi, spontán) utazás közben külföldön, „simán” külföldivel, egyetemen, szellemi továbbképzésen, lovaglás közben, állatmenhelyen, gurunál, vagy testi-lelki tanítójánál.BAK esetében, vagy a X. Házban a fővilágosító (Nap) f
izikai értelemben az a helyzet, hogy valóban tudja a „kötelességét” valósággal épül a dolog fokról-fokra, hogy minden követ megmozgat, hogy az ügy – udvarlás – sikerüljön.

Gépies dolgoknál pedig maga a csőd, azonnal be kell zárni az „üzemet”! Részvétlenség még lelketlenség is!

Ha nála direkte az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), akkor jó esetben érzékelni lehet a törekvő magatartást, kár lenne más szót keresni ide, hogy kitüntető figyelmét fokozzam. Számomra hihetetlen, hogy más dolgokban eminens ember – hivatásban is lehet ilyen – de itt mitől van neki kisebbségi érzete, és kegyetlen önmagához, amikor örömökre vágyik.

Mi van a lelkében (ASC)? Amikor a lelkében a „fogaskerekek”, vagy minden „kő a helyén van a falban”, igen gyakorlatias dolgokra képes az udvarlás (a verseny) során. Viszont, amikor jégből van, és pálmafákat ígér a másiknak, vagy a sivatagba ugrósáncról papol, akkor egy törtetővel randizhatunk. Egy szó, mint száz, amikor aranyrúd esik, se jönne be (nekem, de szívesen átadom annak, aki kéri)!

Sikeres randevú-terepek lehetnek hegyi túrák során, szakiskolában, üzleti ebédeken, vacsorán, társadalmi rendezvényeken, felsőbb köröknek fenntartott helyeken.VÍZÖNTŐ esetében, vagy a 11. Házban a fővilágosító (Nap)

fizikai értelemben az ötletessége az a kincs, ahogy nekiáll e „versenynek”, hogy elnyerje az első helyet a másik szívében. Ki nem számítható „alak”. Tehát, az ötletesség rokon a különcséggel, könnyen meg lehet állapítani, hogy mennyi erőt vet be, a jóba, vagy a rosszba. Úgy nem biztos, hogy „emelni fog”, ahogy váratlanul egy trükkel mégis imponálóan kiemelkedik a helyzet javítására.

Itt nála is az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold). Egy nehezen befolyásolható emberről van szó, és az idealizmusa mégis imponáló tud lenni, ha jól tudjuk követni a „áramlási ciklusait”. Amikor pedig tekintély, tekintet nélkül „áramot vezet bele” az érzelemvilágunkba, kicsapja a biztosítékot. Egy ilyen „kóbor vezeték” nem valószínű, amúgy nehezen összeilleszthető szociális együttélés elveinkbe bele is tudjon illeni hosszú távon.

Mi van a lelkében (ASC)? Lélekben szabad ember, és ebben a hitben meghagyjuk, akkor a barátkozó természetével egy hűséges társat kaphatunk. Más esetben jó maga, elzárkózik és a másik ember is tőlük – másik agglegény, és vénkisasszony – gúnyolódás tárgyai lesznek, békétlenségben hal meg: öregen!

Sikeres randevú-terepek lehetnek baráti körökben, nexusok közt, Interneten, nagyszabású partikon, extrém koncerteken, farsangi bálon beöltözősben, repülő utakon sem kizárt.HALAK esetében, vagy a 12. Házban
a fővilágosító (Nap) fizikai értelemben gyengédség a fizikai ereje! Másik véglete ez olyan, mint a tiszavirágzáskor a kérész. Három évig lárvaként él az iszapban, majd az egész populáció szinte egy időben rajzik ki és párosodik, ezt követően pedig elpusztul. Van is, meg nincs is állapotok olykor itt. Szóval, mint a lekvárt, félreteszik, amikor kell, „előveszik”!

Ha nála elfogulatlanul az érzelemvilágát vizsgáljuk meg (Hold), akkor jó tőle kapni a versen (udvarlása) során, hogy ők valóban emberszeretők, segítőkészek és önzetlenek a másik irányba. Ha „csatahajók”, és tengerjárók – szeretőt hazudók – cikáznak a kegyeiért, akiknek az egész életük a végzet keresése, és elsüllyednek a szerető „hajlékában” indolens lesz. Álomvilágba menekül „róka fogta csuka” helyzetet teremtve maguk köré.

Mi van a lelkében (ASC)? Kicsit az előző helyzet más szavakkal, hogy ha derűs emberként van jelen, akkor nyert ügye lehet annak, akinek a hálójába került. „Kalandorok kíméljenek” írja ki a mellére, akkor tuti a bálnavadászhajó is rástartol, nem a jelleme a fontos, hanem a húsa!

Sikeres randevú-terepek lehetnek, titkon, tó, vagy tengerpartokon, egy szigeten, meditációs kurzuson, templomi kórusban, múzeumokban, festőtanfolyamokon, álomvilágban…Saját dolgok „kikeresése” is hihetetlen egyszerű művelet. Mindenki tudja a saját Nap, Hold és az ascendens jegyét, házhelyzeteiket, máris kész az eredmény. Hogy, valójában ki is jó maga e téren a „húspiacon”! Akkor sincs gond, ha éppen „felcserélődnek” a Nap, a Hold és az ASC szerepek, így akár a Házak tekintetében is. Itt-ott a szimbólumok tartalmát vélik felfedezni, lényegen nem változtat!
Tehát nem véletlenül emeltem ki a súlyemelést, ahogy egyértelműen látszódik, hogy a három lámpa a fénye – azaz itt a Nap, Hold és az ASC az asztrológiában – elbírja az ezzel járó súlyokat, ez maga „királyság” (bőséges ismertető)! Egy lámpa pedig azt jelenti, érvénytelen gyakorlat, minek tovább erőlködni! (Tanulja meg őserőit, akkor biztos lehet a sikerben!)!


Ha elnyerte a tetszését, hogy én hogyan látom asztrológiailag a dolgokat, egyéb privát kérdésekben lehet a steinergergely@gmail.com címen érdeklődni!

Steiner Gergely asztrológus írása

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!