Bihari Erika vagyok, nő- és családanyaként érkeztem meg a masszázs
technikák világába 11 évvel ezelőtt.

Már egész fiatal koromban éreztem, hogy a földkerekség, amelyben élünk többről szól, mint amit valójában fel tudunk fogni belőle. Mindig erős megérzésként dolgozott bennem, hogy az utam szakmai területen: segítő foglalkozás lesz. Majd, amikor megismerkedtem először az Access Consciuosness csodálatos Bars módszerével, mindez bizonyosság lett, és általa valóra vált egy álmom.


Majd lehetőségem nyílt magam továbbfejleszteni és képezni, az Access testkezeléseivel és rátaláltam a svédmasszázsra is, amivel kiteljesedtem és akkor úgy éreztem, hogy révbe értem. Ezt egy komoly önismereti munka előzte meg, melyet egy betegség tett még sürgetőbbé, hogy elindítsam az életem minden területén azt a változást, amely egy jobb, egészségesebb és mindenképp boldogabb jövőkép reményét adja nekem.


A változás és fejlődés útjára léptem azért, hogy adhassak először önmagamnak, majd másoknak valamit, ami által gyógyulhatnak, formálódhatnak. Ma már úgy érzem, ez az én igazi küldetésem, amelyet vágytam és megtaláltam. Boldog vagyok, hiszen a megtanult és alkalmazott módszerekkel emberek életét fordíthatom a megfelelő irányba és segíthetem őket, hogy ez által ők is boldog és elégedett életet élhessenek.


2015-ben lettem Life- és egészségcoach és ekkor szereztem meg az integrált Dorn féle testkezelői végzettségemet is, amelyet a lágycsontkovácsolás, masszázs és gyógytorna üdítő keverékeként lehet elképzelni azoknak, akik még nem ismerik. A gerincoszlop csigolyák állapotának feltérképezésével pedig egy általános állapotfelmérés történik a kezelés elején.


2019-ben alkalmam volt egy szakmai alapkézésen részt venni Kínában, a Harbini hagyományos kínai orvoslás egyetemén, amely szintén bővítette ismereteimet a holisztikus gyógyítás területén. Ekkor szerettem meg az érzékszervekkel is látható és tapintható állapotfelmérés technikáját és bizonyos diagnózisok elsődleges felállítását a több mint ezer éves kínai gyógyítás tapasztalataira alapozva.


2020-ban Természetgyógyász-Reflexológus lettem, melyet az addigi tanulmányaim megkoronázásnak éreztem.
Amiben segíteni tudok azoknak, akik hozzám fordulnak, az minden olyan testi-lelki folyamat megértése és blokkjainak oldása, amely akadályozza a saját életük teljességét a jelenben.

A gyermek és felnőttkori traumák feldolgozása és a történések megértése egy másik nézőpontból ránézve. A testünk különböző területei mind egy kisebb leképeződése, térképe az egész testnek, mely területek állapota megmutatja, milyen helyeken vannak elakadásaink és egyensúlyi állapotunk hol van kimozdulva egy esetleges kóros folyamat irányába. Ilyen területek lehetnek a gerincoszlop, az arc, szemek, fogak, bőrünk és a talpunk is többek között.

Megtisztelő számomra, hogy eddigi tapasztalataimat megoszthatom veletek és megmutathatom magam és szakmai tudásom a Csillagidő Magazinban.