Négy évvel ezelőtti történetem:


A kapcsolatom végén összetörtem. Nyolc hónapot betegeskedtem és mivel a nőiességben törtem össze, nőgyógyászati problémákkal küszködtem. Nőgyógyászatról nőgyógyászatra jártam, minden hónapban. Önbecsülésem, önbizalmam a földön hevert.


A nyolc hónap alatt végig mentem hüvelygyulladáson, méhgyulladáson, cisztán, minden hónapban kaptam egyet. Az utolsó hat hetes betegségem aranyérrel zárult. Ebben az időszakban a Szellemtudományi Akadémián tanultam és még nem jártam ott, hogy magamnak tisztítsam a szerveimet, és még akkor nem is tudtam, hogy lesz majd ilyen gyógyulási lehetőségem, ezért maradtak az orvosok.


Idővel helyre jött az életem és eltelt négy év, miközben hosszú utat tettem meg az önismeretben, és ahogy az iskola anyaga haladt, úgy fejlődtem én is. Négy éve nem voltam beteg. Az élet minden területén kiegyensúlyozott életet élek.


Négy év elteltével az egyik nap megcsörrent a telefonom. Amit sikerült önmagamban újraépíteni, az egy pillanat alatt összedőlt. De tartottam magam, hisz megtanultam már az érzéseimet magamban tartani úgy, hogy az arcom meg se rezdüljön. A következő napokban még három elhalasztott hívásom volt, de telefont nem vettem fel, mert már döntést hoztam, hogy nem fogom felvenni. Egy rögtönzött mozdulattal tiltottam mindenhonnan mindent.


A történtek alatt a mentális testem öntötte a múlt mondatait és szavait, újra feljöttek a fájdalmak, és magam előtt láttam a múlt képeit, mivel erős a látásom, élesen láttam minden kockát. Napok teltek el, hogy mozdulatlanságban töltöttem a délelőttöket és nem tudtam elvégezni a mindennapjaimat.


Ahogy eltelt azért az idő, megérkezett a testi tünete is, a betegség.


De már a mai nap okosabb, tudatosabb és tanultabb vagyok, mint négy évvel ezelőtt, így minden délelőtt öngyógyítást végeztem magamon.

Természetesen ismét a nőgyógyászati problémákkal kellett küszködnöm, így energetikailag elvégeztem hüvely tisztítást, méh tisztítást, de nem találtam benne mélyre ható energetikai történeteket, tudtam, hogy nem itt kell akkor keresgélnem.

Nem adtam fel, mentem tovább, mindennap gondolkoztam, hogy a nőgyógyászati problémáknál akkor mit is kell megnézni, gyógyítani, így mindennap mást tisztítottam.


Az egyik nap rájöttem, hogy hát ebből vizsgáztam!:)
A nőgyógyászati problémáknál az örömgömböt kell megnézni.
Így hát el is kezdtem, megnéztem az örömgömböt, ami a húgyhólyag mögött helyezkedik el. Az örömgömb, ha egészséges, akkor zöld színű és fehér virág minták vannak benne.

Az én gömböm átlátszó volt és semmi energia nem volt benne. Viszont megláttam benne kettő darab narancssárga kocka alakot. Kérdeztem, hogy ennek itt kellene-e lennie?


Hallottam, hogy nem. Olyan energia volt ez, mint amikor egy nő magát szidja. Ki kértem a történetét ennek a narancssárga kocka alaknak. Ekkor megláttam egy nagyon-nagyon régi fényképet és a férfin narancssárga póló volt, igen ez az első fényképem tőle.

A fényképet élesen és tisztán láttam. Az örömgömböm belsejébe tároltam ezt a fényképet, amit még 20 évesen kaptam. Kérdeztem, hogy de miért kettő darab a narancssárga kocka alak?


Hát miért kettő? Elszakadt, szakadás, a kép elszakadt, vagyis én szakadtam el tőle.


A tudatosodás hatalmas nagy energiákat szabadított fel a belső szerveimből energetikailag.
Önmagában a tudatosodás is már meggyógyít. Meggyógyít, mert rájössz, mit tárolsz és hol tárolod, őrzöd azokat az elrakott energiákat, amelyek megbetegítenek. A megfelelő technikákat még elvégeztem magamon.


Ezeket a gyógyításokat én csodálatos gyógyulásoknak hívom!:)


Következő napon tisztítottam a kettes csakrát majd az egyes csakrát. Az egyes, a gyökércsakra tisztításánál is meglepően sokkot kaptam, mit tárolok ebben a csakrában.
Amikor megcsörrent a telefonom és az azt követő napokban, mérgesen és felháborodva azt mondogattam magamban, hogy nem vagyok már JÁTÉKBABA …


A gyökércsakrámban megláttam egy ruha nélküli kisbabát, nézegettem egy darabig, mert annyira meglepődtem, mondom ez mit keres itt??? Egy baba?? Tovább néztem, mert éreztem a baba energiáját, de mondom ez nem egy élő baba, ez egy játék baba. És abban a pillanatban sokkot kaptam, úristen! Ezt én mondogattam magamban, napokig, hogy nem vagyok játékbaba… Megcsináltam a gyógyítás további részeit.


Három napig esténként anyukám a talpamat masszírozta, ezzel tudtam magamat teljesen ellazítani, hogy ne érezzem újra a merevség érzését.
A negyedik napon a Befogadó meridiánt tisztítottam. Felülről néztem bele a meridiánba és fadarabokat láttam benne, amik nem engedték mozogni a meridiánt. Tisztítottam.


Ezek után sikerült meggyógyulnom!

Nőgyógyászati betegségek gyógyítása: Hüvelytisztítás, méh, petefészek tisztítása, befogadó meridián tisztítása, egyes és kettes csakra tisztítása.


Minden nőnek ajánlom a tisztításokat, ha van valamilyen betegség, keress bátran!


Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu