• Ki kell ábrándítsalak, sajnos igen! A legnagyobb szükség idején nincs senki az égi világokból, akihez egy kis vigaszért, pozitív energiáért kuncsoroghatnál. Na jó, azért ez így ebben a formában sem teljesen igaz, nem kell annyira megijedni. Lássuk hát, mi is történik valójában a színfalak mögött!
  • Ahogy rövidülnek a nappalok, és a Nap világító fénye egyre fogy, a sötétség annál jobban igyekszik befurakodni minden egyes ember szívébe. Ezért meglehet, hogy a kelleténél többször találkozol feszült személyekkel, akik maguk sem tudják idegességük pontos okát, és ha te is aznap bal lábbal keltél, könnyen lehet, hogy hamar átveszed a rezgésüket…

Szent Mihály ünnepétől a karácsonyig tartó időszak a belső megpróbáltatások ideje. A Mennyei Atya parancsa, hogy az embert védő szellemi hierarchia lépjen vissza, átadva a teret a tanító szándékú ellenerőknek. Amikor az ember magára marad, akkor mutathatja meg igazán, mi lakozik benne, ki is ő valójában.

De mégsem hagynak minket teljesen magunkra!

Ezen a héten a tanító szándékú ellenerők az érzékelésünket igyekeznek becsapni, és ha a szokásosnál többször sikerült kétségbeesnünk, akkor tudhatjuk, hogy bizony sikerrel jártak. Az igazságosság az erény, amit be kell tartani. A kozmikus igazságszolgáltatásnak a megnyilvánulása a karma: mindannyian azt kapjuk vissza, ami kiárad belőlünk. Ezen a héten Mihály arkangyalhoz fordulhatunk segítségért.

Mértékletesség az evésben, ivásban, vásárlásban, a beszédben. A „nem szól szám, nem fáj fejem” szólás-mondás ezen a héten különösen megszívlelendő. De ne aggódjunk egy percig sem! Nem hagynak teljesen magunkra minket. Melkizédek arkangyalhoz fordulhatunk segítségért!

Ne lepődjünk meg, ha a félelmek és aggodalmak felerősödnek. Tudatosítsuk magunkban, hogy ez is egyike a megpróbáltatásoknak, és bátran nézzünk szembe velük! Bár az angyalok most úgy tűnik, messze járnak, Metatron arkangyalért ezen a héten bátran kiálthatunk, és ő azonnal segítségünkre siet!

Megélhetjük a kozmikus magányt, ahogy a belső magány próbáját is ki kell állnunk. Ilyenkor mindig tudatosítsuk magunkban, hogy mindezt azért érezzük, mert még a segítőink távol vannak, de Istenhez továbbra is fohászkodhatunk…

Meditációs gyakorlat:

Képzeljük el bal oldalunkon a Szűzanyát fénybe öltözve, jobb oldalunkon Jézust ragyogó fényben, fejünk felett Védőangyalunkat, alattunk pedig a Földanyát, amint mindannyian ránk árasztják fényüket, ami által átfényesedünk és egy ragyogó fényburok keletkezik körülöttünk.

Advent első hetében előttünk és mögöttünk Mihály arkangyalt is elképzeljük.

Második héten Melkizédeket előttünk és mögöttünk.

Harmadik héten Metatron arkangyalt, előttünk és mögöttünk.

Negyedik héten Maitréja/Marjupréja-t előttünk és mögöttünk.

Ez a gyakorlat egyfajta védelmet nyújt az ellenerők megnövekedett kísértéseivel szemben.

Elég, ha kimondod a nevüket, és már ott is teremnek…

Ne feledd, mindig, mindig, mindig van remény!

Szeretettel,

Murányi Tímea

Forrás: http://metafizikai.hu/