ÍRTA: STEINER GERGELY ASZTROLÓGUS

Nap, a Vízöntőben, mint az individualizmus pillanatai:

Azt tanultam meg a hosszú évek során, hogy egyesek úgy gondolják , hogy egy vaskerítés van köztem és „nagybetűs” élet között. Nem érzem magam kívülállónak, amikor a „kerítés” vagy a kapu ezen oldalán vagyok. Szabad átjárásom van, így nem kell megmagyaráznom, hogy voltam én „kint” is. Innen sem könnyű elhitetni, hogy jót akarok – kaptam egy tudást, ha úgy tetszik egy kulcsot! (De mi is a jó?)

De nem mehetek oda , hogy mondjam, amit (konfigurációkból) látok: ne tegye ezt, vagy azt! Ez nem szentségtörő kinyilatkozás, hanem a Vízöntő Nap ciklusában vannak és lesznek olyan emberek , akik pozitív megoldásokat illetően rendelkeznek olyan képességekkel, amely sokakban nincs!

Nem azon van a hangsúly , hogy ki és mi is lenne az ,aki reformer lesz a helyzetek orvoslásában. Lehet például valaki feltűnően jótékony lélek, ahogy mi magunk is lehetünk, akár! Kijelenthető – vízöntői sajátosság -, ezekben a napokban olyanokkal is fogunk találkozni, akik bőszen fittyet hánynak a szociális együttélések szabályaira.



Hold a legbensőbb én kiteljesedés pillanatai:

hétfőn 12-én 14ʰ25′- től a már növő Hold lesz a Kos jegyben. Más lesz a dolgok menete – érzelmileg, természetesen! A régi asztrológusok szerint a Halak Hold okozta „kábulat” után céltudatosság és harci készség lesz felfedezhető az emberek viselkedésében .

Sokakban ötvöződik az intuíció és a határozottság. Népszerűséget enged sejtetni néhány intézkedés. Helyes döntésekről kapunk hírt, előnyös megállapodásokat is köthetünk szerdán 16ʰ02′- ig! A szerelemben előállhatatlanoknak érezzünk magunkat.

Figyelem, ebben a fázisban – a szerelmetes Valentin-napi őrületben- megtörténhet, hogy a boldog együttlét civakodásba torkollik!

A növő Bika Hold idején – azaz 16-án 20ʰ40′- ig – a birtok, vagy birtoklási viszony lehet a gond, ill., a gondok forrása. A felfogása egyeseknek iszonyúan lassú lesz.

Érdekes tapasztalat, a régi asztrológusok feljegyzéseiben olvastam, makacs módon akarják többen „megnevelni” a környezetüket (pl. gyermekeiket, szerelmüket, stb.)

Mi lesz akkor? Lázadást élünk meg, mert nem tűrjük a fegyelmezést! Ha mi vagyunk a górék, akkor fogjuk vissza az agyarunkat!

Hétvégénk a növő Hold a Rák jegyben lesz hétfőn 19-én 7ʰ25′- ig . Emberileg ez a következőt fogja jelenteni: sokan a mások gondját a szívükön viselik.

Mi is történik? Nos, ne lepődjünk meg, hogy ismeretlen emberek elmondják a féltve őrzött titkaikat, ahogy mi magunk kipanaszkodjuk magunkat boldog-boldogtalannak.

Jó ez így? Kicsit restellik magukat utána , ahogy mi magunk is pironkodva visszahúzódunk a valós, vagy vélt csigaházunkba! Kijózanító élményekben lesz részünk, vagyis lehet ez jó is, mert felszakíthat bennünk egy-egy dédelgetett régi traumát is ami fájhat, de azt jelenti: gyógyuló félben vagyunk!

Merkúr a Vízöntőben, a mentális képességek hideg-meleg pillanatai:

a planéta a Nap és a Merkúr -kozmikus értelemben- az epicentrumában van . A gondolatainkat rögvest a cselekedetek is követik. Konkrétan az a helyzet, hogy – sportnyelvre lefordítva- a kapu előtt rögvest felismerjük, mi a helyes.

A győzelem szempontjából üdvös lesz valami, és sok embernek örömet lehet ezzel okozni. Ellenkező esetben pedig, maradjunk a sportnál ,a bíró nekünk megítél egy 11- t, de ha valaki kihagyja a jogosan kiérdemelt büntetőt , az büntet minket is ezzel a tettével.



Vénusz, 16-án 16ʰ48′-tól a Vízöntőben lesz, az eredeti beteljesülések pillanatai:

Ennek az érdekessége, hogy hétvégére együtt áll a Plútóval! Abból bátran ki lehet indulni, hogy a planéta „gyárilag” pozitív, így talán a maga-módján tompítja a gonoszságokat! Ez lehet pénzügyi- társadalmi-, vagy szerelmi kérdések, utópisztikus – pl. eszményi világhoz tartozó, megvalósíthatatlan) célkitűzés, terv vagy vágy. Ennek az előnye, hogy az első percben – nemes érzetűek – tudni fogják: eddig, s ne tovább!…és, kiderül, aminek ki kell derülnie, ki-ki hol is áll ebben a szerepkörben!

Mars, a Vízöntőben a különcködő erők pillanatai:

A Valentin napon egzakt állnak, így sokat elküldhetnek hidegebb, vagy melegebb éghajlatra. Millió és millió – szerintem, sok-sok megvezetett – ember egy napra a szenvedély hatása alatt lesz és ennek az idealista érzésnek égig érő máglyát állít fel…

Ahol azt reméli , hogy itt egy kicsit megmelegedik, most vagy soha ,a következő 364 napra kielégítő szolgáltatást nyújtva ezzel… (Nem a szerelemmel van bajom, hanem ezzel járó bohóckodásokkal, most a Mars – Plútó egyértelműen ezzel az üzenettel szolgál!)

Jupiter, a Bikában a céltudatosság pillanatai:

Pozitív értelemben gazdaggá és tehetőssé tud tenni minket, főleg azokat, akiknek a születési képletében a Vénusz a Bikában uralomban van. Őszintén remélem, hogy lesz olyan , aki ezekben a napokban olyen jupiteri áldásban részesül, amit megérdemel, vagy amire vágyik. Lesz , aki most többet költhet, mint amennyit keresett. Aki beteg , az vegye komolyan a nyavalyáját!

Szaturnusz, a Halakban az emberségesség pillanatai:

Az eljövendő 168 órában optimizmus érzetünk lehet. Tagadhatatlan lesz jó néhány megkeseredett ember , aki ki tudja vonni magát a farizeusok bűvköréből. Pontosabban, látni kell, hogy milyen alakok töltik be a hétköznapjainkban , kik azok. akik főszerepet kapnak életünkben..

Figyelem, a horoszkópban és a tranzit-asztrológiában az van, ami látszik, nem az, amit látni szeretnénk! Ha túl nagyok az elvárásaik, vagy túl kevés és kicsinyeskedő, azzal be fognak szűkülni a megvalósítási lehetőségeik…

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com;

honlap: http://www.steinergergely.hu/?p=185

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!