Kozmikus szinten a felhalmozódott mágneses energia hirtelen felszabadul, amely a Naprendszert kitölti, mert hirtelen kiszabadul, ezt nevezzük napkitörésnek. Ez egy teljes elektromágnesen impulzus, amikor a Nap gyakorlatilag olyan sugarakat bocsát ki, akár a hosszúhullámú rádióhullámoktól kezdve, vagy a Gamma és röntgensugarakon át, sőt még egészen a rövidhullámokat is beleértve.

Nem kívánok több csillagászati magyarázatokat előhalászni, mert az interneten mindenki annyit olvashat róla, amennyit csak akar. Nem mondok keveset, de többet sem, ha azt mondom: a népeket inkább asztrológiailag érdekli, hogy mit is jelent jegyről-jegyre a Nap állás, a kitörés: nem. Ez olyan róka fogta csuka helyzet, és köztudottan minden tudomány veszélye abban rejlik, hogy el akar kápráztatni!

Egészségügyileg sem kívánok több időt ráfordítani, csak annyit, hogy igenis a napkitörések tüneteket okozhatnak! Ha idegesek, nyugtalanok vagyunk, okkal, vagy ok nélkül is aggódónak érezzük magunkat, okozhatja egy napkitörés is. A sűrűbb szédülés, ingerlékenység, fásultság, fáradtság, hányinger, és émelygési tünetünk, a feledékenységeket, vagy heves szívdobogást betudhatjuk ennek is.


Ha már dióhéjban kiemeltem kozmikus értelemben, vagy egészségügyi szempontok szerint a napkitörés okozta jelenségeket, hogy van ez asztrológiailag. Figyelem, egyik tudomány sem mellékes ennek az ismertetésében. Igenis, régi időkben éppen az asztrológiának lehet tulajdonítani ennek az ismereteit, hiszen a bölcsőjében ringott a csillagászat és a gyógyítás is. A szerepek tisztázódtak, de az egységet sem bontotta meg, csak a bulvár-tudósok ugrasztották egymásnak őket.

Egy erőteljes napkitörések gyakorlatilag jegyről jegyre – minden egyéb tudományos magyarázat nélkül – asztrológiailag Kostól a Halakig személyesen mindenki viselkedésével jelzi, hogy fizikailag, érzelmileg és lelkileg mennyire is érintett. Túlságosan kevesen tudják eldönteni, mi igazán a fontos és lényeges az életünk során.

Aki ismeri az ascendens, vagy a Hold jegyét, az, egy az egyben meggyőződhet arról, hogy egy napkitörés mit is jelenthet, ill., jelezhet igazából!


A Kos Nap, ASC és Hold dolgában egy betegsége,
mint pl.: a fejfájáskor viselkedés tekintetében a maximalista, vagy túlhajszolt, és netán nehezen kezeli a helyén a kritikákat. Le lehetne tudni azzal is, hogy: „tüzies energiák kurkásznak az agyában” így fogja vissza magát, ne gyerekeskedjen! A háttérében napkitörés is lehet!

A Bika Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: a torok- és gégegyulladások, viselkedés tekintetében a napkitörésnek lehet betudni, nem meri felemelni a hangját, szóhoz sem tud jutni, nehéz visszafogni önmagát. De így gazdagabb lehet ennek az ismeretében, és nem követ el jóvátehetetlen hibákat.

Az Ikrek Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: tüdőgyulladás, vagy a légzési, ill., idegi problémák, a napkitöréskor felszínre kerülnek, hogy nem érzi magát elég szabadnak. A kapcsolatok a külvilággal, a kommunikáció, az életerő egy nem kis időre lázas kapkodást, bizonytalanságot és félelmet közvetít kifelé.

A Rák Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség,
mint pl.: itt a gyomorfájások, vagy a gyomorégések és az ételallergia látványosan utalhatnak arra, hogy egy napkitörés is állhat a hátterében. A házon-, családon belül a pitiáner és lidérces gondok, a hisztérikus attitűdökkel valóságosan őrületbe kergetik a szeretteiket.Az Oroszlán Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: szívbajt, a magas vérnyomást és a krónikus hátfájást közvetlenül a napkitörés jelenlétét igazolhatja. Egyik pillanatban még eufórikus örömök közepette ilyenkor néha mondvacsinált örömtelenség leblokkolja a környezetét, és ostobán meginog az életbe vetett hit.

A Szűz Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: a bélrendszer rendellenességei, vagy az emésztési problémák a szorgalmas teendők közepette, egyszer csak a hatékonyság rovására mennek, okozhatja egy durva napkitörés is. A halaszhatatlan megbízás hiábavalóvá fajul, illetve a feladat elveszti az értelmét.

A Mérleg Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség,
mint pl.: a napkitörés előtt fel sem tűnnek tán a bőrgyulladások, vagy a vesepanaszok, majd beüt a krach. Egy alapjaiban harmóniára épített karakternek hirtelen alacsony önértékelési gondjai lesznek, és hosszabb-rövidebb ideig veszteség érzetekre hivatkozik.

A Skorpió Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: sérvet, nemi szervei, hólyagfertőződést, vagy a székrekedést nem veri a nagydobra. A napkitörések azonban kérlelhetetlenül a tudomására hozzák, hogy ragaszkodás idejétmúlt nézetekhez, érzelmileg beszűkült és a jó érzéseket visszatartja.

A Nyilas Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség
, mint pl.: a napkitörés ilyen esetben megcélozza, és a pellengérre állítja a máj megbetegedései által a káros szenvedélyekre való hajlamokat. Ez az „az igazság odaát van” szindróma, amikor is „odaát” elege lett valakinek a sok mellébeszélésekből, és nincs több haladék!

A Bak Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: egyik leggyakoribb panaszok, mint az izomfájdalmak, reuma és térdbetegségek a napkitörés során szájról-szájra is terjed! Az istennek sem vallaná be senki, hogy elmerevedett, vagy beszűkült és már az alázat egyszerűen nincs is, mintha soha nem is létezett volna!

A Vízöntő Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: egyik legnehezebb kliens! A napkitörés hülyeség, és szerintük egy újabb megmagyarázkodás a nagy semmiről. Miközben visszér- és a vérnyomás gondok ezen keresztül hívják fel a figyelmet itt és most, hogy rugalmatlan és minden új és ősi tudástól is elzárkózó.

A Halak Nap, ASC és Hold dolgában egy betegség, mint pl.: igazából nem is halak, hanem strussz! Nyíltan, vagy (inkább) burkoltan a napkitörés során kéne felismernie, hogy nem illik viccelődnie a bokadagadással, a durva elhízásoktól, mert a felszínre hozza értéktelenség tudatát és egészséges élet elutasítását.Fel lehetett volna sorakoztatni temérdek betegség-hajlamot, de minek! Én nem könyvet akarok írni, egyszerűen azt, ahogy én látom ezt a szerény ismereteim alapján. Két dologra nincs jelen külön jegyzet! Ezek a születés és a halál és a napkitörés nézőpontjából egyetlen ilyen asztrológiai utalás nincs! A születésünk egy vállalás, a halálunk egy bevégzés és akármit is „belekalibrálni” ebbe, hülyeség!Steiner Gergely asztrológus

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com;

honlap: http://www.steinergergely.hu/?p=185

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!