Belépünk a Bika havába

Írta: Felkai Tímea karmaasztrológus


A zseniális Jupiter és Uránusz együttállás már várja a Napot, aki ma délután halad át a Bika fix földjegyébe.Erős kezdetet ígér, ahogy a Vízöntőben lévő Plútóval egy fix kvadrátot alkot, mert a sorsunk kreatív lehetőségeit emelhetjük egy magasabb szintre.
Ez a fényszög abban segít, hogy tegyünk is valamit a változásért. Pl. engedjük el a félelmeinket, gátlásainkat Cserébe teremtőerőt kapunk.

Türelmes, lelkiismeretes és megbízható

-ezt mindenki tudja a Bika Napjegy szülötteiről. Idegenkedik a változástól. Igaz, ami igaz, egyetlen Bika sem változtat könnyen munkahelyet, a társáról sem mondana le egy másik kedvéért.Mégis, a legtöbb embernél sikeresebben birkózik meg az újdonságokkal és a váratlan helyzetekkel. Ennek az a titka, hogy fontos döntéseket sosem hoz meg elhamarkodottan. Lényeges számára, hogy jól átgondolja az egészet, csak aztán cselekszik. Nem, egyáltalán nem lassú a gondolkodása, csak alapos.

Akkor lesz ideges és feszült, ha döntéseit sürgetik.


Rendkívül családszerető, temérdek időt tölt velük. Legfontosabb a kényelmes, biztonságos otthon, ahol a család szeretetteljes, barátságos légkörben nagyokat eszik-iszik, mókázik.


A Bika jegyű gyermek lassan fejlődik, elsősorban az ismeretlen kockázatoktól való idegenkedése miatt. Szó sincs szellemi visszamaradottságról. Éppen ellenkezőleg: sokkal okosabb, mint sejtenénk. Szeret olvasni, alaposabb, gyakorlatias gondolkodó.


A Bika alaposan odafigyel a számára fontos dolgokra. Akár házat épít, vagy kertet művel, vagy süteményt süt, egyformán gondos, és tökéletesen végzi a feladatát.


Van benne egy különleges, kreatív intelligencia, ahogy az anyagot megszenteli. Ráadásul biztos kezű, ritkán ejti le a tárgyakat.

Birtoklási ösztöne igen erős, jelszava: AZ ENYÉM. Sokáig épségben megőrzi a számára fontos tárgyakat.


Az üzleti életben meglehetősen törekvő, mégsem érdekli a gyors meggazdagodási lehetőség. Lassan, de biztosan halad előre a ranglétrán. Elsősorban az építőiparban, szépségszalonokban, divatszakmában, belsőépítészként, kertépítőként találja meg helyét a világban. De remek pék, vagy szakács.


Teremt és birtokol, mindent tökéletesen szeretne csinálni.

Bizony ő ért a legjobban ahhoz, hogy ki is élvezze munkája gyümölcsét. Imád élni! Igaz, időnként túlzásokba is esik.

Alacsony rezgésben fösvény, csökönyös, irigy, féltékeny, aki nem áramoltatja az anyagi javakat. Olyan, mint Harpagon


.
Magas szinten kreatív, művészi tehetséggel, mely a pénzügyek teremtésében vagy az alkotásaiban nyilvánul meg. Különleges teremtő erővel rendelkezik.
A lélek feladata ebben az inkarnációban, hogy élvezze az élet szépségeit, adományait.

Alkosson, teremtsen, legyen szerelmes, keresse mindenben a harmóniát.


Egész évben lehet hozzám fordulni, ONLINE vállalok elemzéseket. Fontos, hogy felvétel készüljön róla, mert rengeteg információ elhangzik.
A skype-on van ilyen funkció, ha gépről indítjuk.
Van messengerem, whatsApp-om és viberem is.Itt láthatod a lehetőségeket a díjakkalÁldott jegyváltást kívánok!

Szeretettel!
Timi

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594


email cím: felkaitimea@gmail.com


skype: felkaitimea