Legyünk önmagunk jósai

Írta: Horváth Andrea író, asztrológus

Minden egyes újjászületésünkkel hoztunk magunkkal az előző életünkből vagy életeinkből valamiféle karmikus életfeladatot. Ezt azonban csak kevesen ismerik fel.


Az alábbi 12 lapos horoszkópos kártyakirakás

a konkrét kérdésfeltevés nélküli kirakások közé tartozik. A választott pakliból a 12 lapot körbe raknunk, és a 12 laphely teljesen megegyezik a horoszkóp ábra 12 fő életterületével. A különbség csupán annyi, hogy itt most nem az előttünk álló három hónap eseményeiről kapunk felvilágosítást, hanem arról, hogy ebben a körülbelül 2-3 éves időszakban mely életterületen mennyiben követjük az életfeladatunkat?


Ahol a 12 lap közül a legerősebb kedvező lapot, illetve lapokat látjuk, ott minden bizonnyal ebben az életszakaszban jól teljesítjük életfeladatunkat.


Egy gyengébb rossz vagy kedvezőbb lap azt jelzi, hogy az adott terület most nem annyira fontos.


Egy-egy erős rossz lap komoly figyelmeztetés, hogy ott letértünk az utunkról.
A leginkább normális az, ha egy, maximum két helyen látunk erős jó lapot, (ez jelzi a jelenleg helyesen követett karmikus utat), s a többi kártya kedvező vagy kedvezőtlen, nem túl erős kártya.


Egy jelenleg sikeres írótársammal nem rég raktuk ki azt a kártyavetési módot tarottal. A hetes és a tízes laphelyeken, (tehát az ő esetében a nyilvánosságra utaló hetes ház és a hivatást jelző tízes házban) a Napot illetve a Világot találtunk. Mindkettő a tarot 22 fő lapja közül egy-egy nagyon kedvező kártya, ami egyértelműen elárulta, hogy most ezek a legfőbb és legsikeresebb életfeladatai. (Így is érezte, mert tudta, hogy a könyvei jelentik a fő életfeladatát, s pont ebben az időszakban érkezett el oda, hogy hasznos gondolatai eljussanak az olvasóihoz, akik szerették őt.)


A többi tíz laphelyen különböző kevésbé jelentős, javarészt számozott kis árkánum lapokat találtunk, amelyek többé-kevésbé elárulták azt is, hogy mely életterületek miként működtek az életében, de ezek abban az időszakban nem voltak fontosak.


Hogy egy más példát is említsek, kiraktam ezt a kirakást egy harmadik gyermekét váró édesanyának, aki ki is mondta, hogy egész életében az anyaságot érezte a legfontosabb életfeladatának.


Egyedül az ötös helyen (azaz a gyermekek horoszkópházában) láttunk egy erős és jó nagy árkánum lapot, a Főpapot, ami magáért beszélt. Ezen kívül még a hetes és a négyes helyeken láttunk kedvező udvari kártyákat, a többi helyen kisebb erejű számozott lapok voltak.


Persze, a 12 lapból nem mindig olvashatjuk ki ennyire egyértelműen az adott időszak karmikus feladatát. Olykor főleg erős rossz lapok esetében nagyon erős elmélyülést és önismeretet igényel, hogy megállapíthassuk, hol és miért tértünk el a születésünk előtt meghatározott úttól?


Jó páréve vetettem kártyát egy akkor házasságot kötött fiatal férfinek.

A hetes laphelyen az Ördögöt találtuk, ami egy nagyon erős rossz lap. A többi kártya nem volt túl jelentős, ő pedig nagyon nehezen hitte el, hogy a házasságával letért a karmikus útjáról.

Sajnos később a valóság igazolta a kártya állítását, kifosztottan, csalódottan vált el, majd újra kezdte a rosszul sikerült házassága miatt abbahagyott hivatását.

Ekkor megismételtük a kártyakirakást, és a tízes laphelyen az Erőt találtuk. (A másik 11 lap kevésbé jelentős kártya volt, de ő ekkor végre úgy is érezte, hogy a munkája a fő életfeladata, amit végre sikeresen végezhetett.)


Olykor megesik, hogy több laphelyen jön ki fokozottan erős kártya. Ez arra utal, hogy akár pozitív, akár negatív értelemben az az időszak karmikus szempontból fontos a számunkra.A karmikus lapkirakást körülbelül 2-3 évente érdemes megismételni, kivéve, ha élethelyzetünkben valamiféle jelentős változás történt. (Például válás, gyermek születése, házasság, új munka, stb.)

Horváth Andrea: Kártyajóslások könyve alapján

E sikerkönyvek szerzője kezdő és haladó online asztrológiai oktatást folyamatosan indít.

honlap: https://www.andreahorvath.hu/

Jelentkezés: 06 20 32 52 352  vagy: 

asztro5@t-online.hu