Háború előtti és közbeni élményeim


2013-ban fél éven keresztül mindennap ugyanazt álmodtam: dombok között szaladok a bombák elől, látom a magasból, ahogyan zuhannak a repülőgépből a földre. Volt olyan álmom, amikor arra ébredtem fel, hogy lelőtt egy katona, és meghaltam, többször ébredtem így fel, hogy meghaltam, szörnyű érzés volt.

Amikor észrevettem, hogy nagyon sokat álmodom ugyanazt, akkor gondolatban kimondtam magamban, hogy nagyon szépen kérem, álljanak meg ezek az álmok, mert reggelre kimerülök, és attól félek, hogy így fogok meghalni.

Egy fél év után megálltak az álmaim. Innentől kezdve nem álmodtam évekig ilyet.

2022-ben az egyik reggel arra ébredtem, hogy nagyon sok vért látok, riadva ébredtem fel, mikor kinyitottam a szemem, és éreztem, hogy történt ma valami. Kinyitottam az internetet, ahogyan felébredtem és akkor láttam, hogy kitört a háború. Teljesen meg voltam döbbenve, hogy megálmodtam a veszélyt.

Az első éjszaka után, mikor felébredtem, azt álmodtam, hogy Magyarország felett zöld színű repülők mennek az égen és hallottam a hangos hangjukat is. A félelemre ébredtem fel. Mindenesetre elkezdtem a napomat és délelőtt a belvárosból indultam haza fele, a piros lámpa megállított, éppen az autóban nem ment a zene. Így a lehető leghamarabb hallhattam meg a repülők hangját. Gondoltam magamban, hogy nagyon hangosak, az autóból felfele kinéztem és négy-öt darab zöld repülő haladt át a városon. Annyira megijedtem amikor meghallottam és megláttam őket, hogy nem indultam el a zöld lámpánál. A lábam remegésével tudtam csak elindulni.

Második éjszaka : reggel, amikor felkeltem, csak azt mondogattam magamban, hogy Damaszkusz, Damaszkusz. Soha életemben nem hallottam még ezt a szót, amilyen gyorsan csak tudtam felkeltem és felléptem az internetre, mert már tudtam, hogy meg kell néznem, mi történt. A hírekben az állt, hogy Damaszkuszt megtámadták.

Harmadik nap láttam az arcát annak az embernek, aki elindította a háborút, azt álmodtam, hogy őt kellene gyógyítanom.

Ezután a napok után, a testem teljesen leblokkolt, három napig alig tudtam a mindennapos tevékenységeimet elvégezni, mert eszembe jutott, hogy 2013-ban már voltak ilyen álmaim. Biztos voltam abban, hogy én ezeket az eseményeket előre megálmodtam. Kimerülve mondtam ki magamban, nem szeretném végigkísérni az ország dolgait.


Nem értettem a körülöttem levő embereket, hogy miért élik nyugodtan a mindennapjaikat,
mintha semmi nem történt volna, aztán rájöttem, hogy ez azért van így, mert ők nem látnak előre történéseket, és ezért nyugodtan élik tovább az életüket.

E közben én, azon aggódtam mikor tör ki Magyarországon a háború.

Folytatása következik.

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu