Írta: Felkai Tímea karmaasztrológus

24-én Szűz Teliholdunk lesz, ahol a Hold a Szűzben hátráló Transzplútóval áll együtt. Bármit meg tudunk oldani.


A Halakban járó Nap a Merkúrral és a Szaturnusszal áll együtt: ideje valamit elengedni… hogy cserébe csakis a szeretet maradjon.


A Telihold fényében a Vízöntőben haladó Plútó a Vénusz és a Mars párosával majd a Bikában járó Jupiterrel és a Szaturnusszal is fényszögkapcsolatokat létesít. Azt üzenik: ideje a szerelemnek, ideje a szeretet magas szintű rezgésére figyelni.A Nő és a Férfi együtt egy másik párkapcsolati rezgést képvisel, amelynek átalakulását Plútó felügyeli.

A következő napok főszereplője ez a Telihold lesz,

mert csodás gyógyító erőt jelez. A Halakban lévő Nap a Szűz változó földjegyében járó Holddal alkot oppozíciót. A Halak-Szűz tengelyt gyógyító tengelynek is hívjuk, mert az áldozatokat meghozva életünket egy tudatosabb, egészségesebb és boldogabb energiába emelhetjük.

A Szűz változó földjegyében járó Hold együttáll a retrográd Transzplútóval: a lelkünkből fakadó teremtéseket meg tudjuk valósítani. Nem leszünk egyedül, mert szintén ebben a jegyben hátrál Junó, a társ: megtalálhatjuk azt a társunkat, akivel lelkileg harmóniában vagyunk.

A párkapcsolati döntéseinkben is bölcsek vagyunk,

mert az önismeret útját járva el tudjuk fogadni életünk beavató tapasztalatait. Erről a Fekete Hold Lilith mesél, a Paradicsomból kiűzött, de bölcsen visszatért istennői részünk, aki együttáll Junóval.Először önmagunkat kell megismerni és megszeretni, akkor tud bejönni az életünkbe egy kapcsolat, aki pont úgy fogad el, amilyenek vagyunk.Ami a Szűz jegyében van, az Chiron-hoz tartozik, a sebzett gyógyítóhoz.

A Kos tüzes, kardinális jegyében a Sorstengelyekkel kapcsolódik: a Mérleg leszálló az emberi kapcsolatok dimenzióját nyitja meg, a Kos felszálló Holdcsomópont a bátor kezdeteket jelzi.

Chiron felügyeli, hogy ezek a kapcsolatok már gyógyultak legyenek, hisz túl vagyunk a nehéz, beavató időszakon… Ideje bátran kezünkbe venni a sorsunk irányítását a párkapcsolatunk területén is.

A Halak vizes, változó jegyében haladó Nap a Merkúrral áll együtt: szintén az önismeret tudatosságáról szól.

A Szaturnusz bölcsességével időzít: nyíljunk meg bátran a szeretetre.A Szaturnusz és a Neptunusz együtt vannak ebben a jegyben, ráadásul a Neptunusz otthon van. Ideje a szeretettel létrehozott álmainkat megteremteni.

Felkai Tímea –  karmaasztrológus


telefonszám: 06-30/483-1594
email cím: felkaitimea@gmail.com
skype: felkaitimea