HIBA, HA VALLÁSI, VAGY POLITIKAI OKOK MIATT MANIPULÁLJUK AZ ANYAI ÉS AZ APAI ÉRZÉSEKET

Anya csak egy van,

de ehhez kell – legtöbbnyire egy vérszerinti – az apa is! Ez a kettő együttes adja meg, hogy milyen érzések birtokában vagyunk. A Hold segítségével „tisztába” tehetjük a kérdést a családi és az otthoni érzéseinket. „Módszer-túltengés” van, hogy: ki a nő és ki a férfi; vagy ki és milyen legyen az anya, ki és milyen legyen az apa. Az asztrológia ugyanakkor egy nagyszerű „módszer”, ami a félreértések elkerülése végett bármikor, bárhogy segítségül hívhatunk! Nincs, nem lehet mindig a vallási, vagy politikai okok miatt manipulálni az alap anyai és apai érzéseket!Viszont, erőnek erejével sem lehet határt szabni az érzelmi befolyásolhatásoknak! Ha pedig 60-80%-ban is tapasztaljuk ezt, szabad az út a testhezálló érzelmi állapotokhoz. Az ember olyan érző lény, minden más élőlény is – a testi, lelki és a fizikai tulajdonságait – a szülőktől, az őseiktől kapja. Ugyanakkor ebbe az „örökségbe” bőségesen is beletartozik a kromoszómák mellett, nem túlzás, a kozmikus behatás is.Mint az tudjuk, hogy a születési horoszkópunkban minden egyes bolygó tartogat, egy-egy és nevezhetjük (tan) mesének a jellemünkről, a személyiségünkről és a lelki beállítottságunkról. Egyik legfontosabb a Nap (férfias karakterünk), és a Hold (nőies személyiségünket) ennyi ezer és ezer év távlatából mindent a tudomásukra hoz, úgy is, mint akár újabb ezer és ezer évre előre. A Hold egyes jegyekben való helyzetétől függően tipizálja, hogyan is vesszük hasznát az érzelmi természetünket illetően.Kérem, senki ne várjon eget-földet rengető eseményeket, és rongyosra beszélem a számat, és ha kell: röviden, tömören, de érthetően! Továbbá azt is szajkózom, hogy a horoszkópban az van, ami látszik, s nem az, amit látni szeretnénk! Sokunk már kinőttünk a gyermekkorból, így nem is csodaszámba meg, és közhely már a napjainkban: öreg kutyának nem tanítunk új kunsztot! Jó magam kellően optimista lévén, hiszek abban, hogy a születésünktől számítva módfelett igencsak szükséges ennek a Hold adta alapismerete!


Aki tudja a születési Hold jegyét előnybe van, akik nem tudja: kérdezzen!
A negatív kijelentéseket végig kár lenne tragikusan felfogni! A negatív kijelentések elindíthatják a pozitív irányú változásokat. Tegyen meg mindent, amit lehet, hogy a kedvezőtlen magatartásokat, szokásokat, beidegződéseket elhagyja, vagy mérsékeli!


HOLD A KOS JEGYBEN:

amint a világra jött kénytelen-kelletlen meg kellett tanulnia, vagy tapasztalnia: nincs helye a türelmes módszereknek. Ha akadályokba ütközött a szerettei és saját maga is, ingerlékenység lett úrrá mindenkin. Volt, hogy vissza kellett utasítani mindent, vagy mindenkit, aki olyan szerepet akar önre kényszeríteni, ami nem illik a személyiségéhez. Ebben a Hold pozícióban hihetetlen erővel bír. Hatalmas lökést is tud adni az egyéniségének, hogy elérje a célját, bármi is legyen az. Eme tulajdonságok ideálisak a szervezéshez, vagy, hogy irányítani tudjon.


Hírességek a Kos Holddal: Nicolas Sarkozy, Angelina Jolie, Pamela Anderson, Bill Gates, Céline Dion, Jamie Lee Curtis, Sarah Ferguson, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Rihanna, Meg Ryan, Salma Hayek, Luciano Pavarotti, Al Capone, Pink.HOLD A BIKA JEGYBEN:

mondjuk úgy, hogy a biztosra menő a személyiség! Már-már unalomig csendes és nem lobbanékony. Nem szereti jó maga és a szerettei sem, hogy ferde szemmel nézzenek őreá, vagy rájuk. A házi teendők az állhatatossága és a makacssága segít, hogy megszerezze az élet anyagi dolgait;

más esetben itt van az, hogy a lassú felfogás miatt a gyors megoldás lehetetlen. Bizonyosság ez esetben, hogy meglehetősen mereven képes elzárkózni mások ötleteitől és a gondolataitól.


Hírességek Bika a Holddal: Teréz anya, Cameron Diaz, Christina Aguilera, Che Guevara, Demi Moore, Jim Morrison, Jean Reno, Mick Jagger, Bill Clinton, Meryl Streep, Lindsay Lohan, Carl-Gustav Jung, Keira Knightley, Bob Dylan, Hugt Grant, Elton John, Quentin Tarantino, Sigourney Weaver, Harry hercegHOLD AZ IKREK JEGYBEN:

a türelem ismeretlen fogalom, és minden kérdést, így az érzelmi dolgokat is intellektuálisan közelíti meg. Ismeretlen a fokozatosság elve, hogy az eszét használja, hogy melyik a leginkább járható út, és a legjobban működő megoldás. Ez azonban azt is eredményezi – házon belül, házon kívül egyaránt – hogy az érdekei szerint pillanatról-pillanatra más-más a véleménye erről, vagy arról. Ez ugyan nem rossz, viszont az imázsa látja a kárát, hogy elsietett döntéseket tud hozni.


Hírességek az Ikrek Holddal: Brigitte Bardot, Sigmund Freud, Pierce Brosnan, II. János Pál, Lylie Minogue, Jim Carrey, Edith Piaf, Tina Turner, Heidi Klum, 50 Cent, Benito Mussolini, Brooke Shields, Roger Moore, Goldie Hawn, Jackie Chan, Enya.


HOLD A RÁK JEGYBEN:

nagyon fogékony a külső befolyások és a hatások iránt. Ez kihatással lehet a magán és a hivatali életére, mert a hullámzó hangulataira hallgat egy-egy kapcsolatot illetően. Ez esetben egy kreativitást igénylő feladat a megoldás, ami nagy segítséget képes nyújtani a személyiség fejlődésében. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy túlságosan mellre szívja a mások véleményét. Ugyanakkor ez lehet a kulcs is egyben, hogy nem hagyja, ennek a tudatában letörjék a sikerhez vezető úton.


Hírességek a Rák Holddal: Keanu Reeves, Shakira, Kurt Cobain, Courtney Love, Isaac Newton, Penelope Cruz, Halle Berry, Robert Pattinson, Harrison Ford, Jimi Hendrix, Colin Farrell, Roman Polanski, Drew Barrymore, Janis Joplin, Osama Bin Laden, Csollány Szilveszter, Máté Péter, Tőkés László, Egerszegi Krisztina.


HOLD AZ OROSZLÁN JEGYBEN:

ebben az állásban a legfeltűnőbb, folyamatosan a sikerre hajazó személyiség! Ennek okán a barátai szívesen ülnek köréje. Nem csak ezért, hanem született kiválóság. Gyakran vesz rész az Oroszlán Hold jegyben született férfi és nő egyaránt olyan dolgokban, amelyek kreatívak, és jól is fizetnek! Ha a kapcsolatát csalás szennyezi, akkor szívfájdalom nélkül képes a hidegre tenni a vétkest. A hűség áll az élen a kapcsolatok fontossági listáján, másokkal betartatja…


Hírességek az Oroszlán Holddal: Julia Roberts, Monica Bellucci, Mahatma Gandhi, Tom Cruise, Paris Hilton, David Bowie, Cristiano Ronaldo, Tom Hanks, Clint Eastwood, Paul McCartney, Marilyn Manson, Meghan Fox, Patrick Swayze.

HOLD A SZŰZ JEGYBEN:

szintén intellektus alapon „működnek” az emocionális dolgok! Házon belül és kívül egyaránt, a bölcsőtől számítva félszemmel mindig az keresi, hol találkozik a tudás és a kvalitás a remekeivel. A méltóság kérdése jelenti még a dobbantóját, így soha nem ugrik bele olyan projektbe, ahol úgy érzi, hogy méltatlanul rangját is elveszítheti. Mindaddig a dolgokig keményen dolgozik, ahol nem veszíti el mások miatt az önbecsülését, csak magért vállal teljes felelősséget.


Hírességek a Szűz Holddal: Madonna, Tarja Turunen, Jodie Foster, Dalai Láma, Robert Redford, Sean Connery, J. F. Kennedy, Jack Nicolson, John Travolta, Jean-Claude Van Damme, Olsen ikrek, J.K. Rowling, Leona Lewis, Dustin Hoffman, Courteney Cox, Richard Burton, Eva Braun.

HOLD A MÉRLEG JEGYBEN:

ez az elhelyezkedés – asztrológiailag mindenképpen – a születése pillanatától „garantálja” a szép arcot, a harmonikus megjelenést, és ez maga-magában nagy segítséget kell, hogy jelentsen a magánéletben, a karrierben, az üzleti életben is! Gyakran megesett velem, hogy ilyen Mérleg-Hold emberek, legyen az férfi, vagy nő már betegesen nem hiszik el magukról! Nehezemre esett elhitetni velük, hogy ezek miatt szeretik az emberek, mert szükségük van ilyen eleganciára.


Hírességek a Mérleg Holddal: Leonardo Di Caprio, George W.Bush, Jude Law, Mel Gibson, Romy Schneider, Sylvester Stallone, Nicolas Cage, Kate Winslet, Cicciolina, William Shakespeare, XVI. Benedek, Steven Stegal, Joseph Stalin, Alicia Keys, Marie Antoinette, Fergie, Sting, Jean Paul Belmondo, Jeanne d’ Arc, Agatha Christie.


HOLD A SKORPIÓ JEGYBEN:

képes megállni a saját lábán típus! Nem keveri a forró kását, azaz nem szépíti a szavakat. Kérlelhetetlenül őszinte, egy percig sincs kétsége, hogy mit gondol valakiről. Aki hallgat, az elbukik és a haláláig képes emészteni magát azért, hogy: mert nem szólt, amikor szólni kellett volna. Mint a Bika Hold esetében is kiemeltem – szemben állnak végtére is – meglehetősen makacs tud lenni, de van akkora bátorsága, hogy változások mellett teszi le a voksát, és ezt meg is teszi.


Hírességek a Skorpió Holddal: Alan Rickman, Jennifer Lopez, Robbie Williams, Scarlett Johansson, Orlando Bloom, Charlie Chaplin, Beyoncé, Bjork, Bono, Ben Affleck, Zinedine Zidane, Gérard Depardieu, Bruce Lee, Bob Marley, Roger Federer, Steven Spielberg, Nostradamus, Joseph Hitchcock, Lady Gaga, Lisa Kudrow, Eddie Murphy, Owen Wilson, Phil Collins, Steve Martin.HOLD A NYILAS JEGYBEN:

érdekes egy helyzet! Nem bánt meg mindenki szánt szándékkal, de megteszi, mert a szája gyorsabb jár és az esze éles, ez a kettő együtt olyan hatást válthat ki másokból, hogy kérdőre vonják az épelmélyüségét! Igen szükséges a saját köreiben, vagy széles e külvilágban álljon mellette egy olyan családtag, vagy barát, akik időközben megtanulták elfogadni ezt a vonását. Ennek az ismerete is elégséges lehet arra, hogy belássa, önmagára nézve is életveszélyes lehet.


Hírességek a Nyilas Holddal: Nicole Kidman, Sharon Stone, Albert Einstein, Justin Timberlake, Al Pacino, W. A. Mozart, Jacques Chirac, Picasso, Mariah Carey, Freddie Mercury, Vincent van Gogh, Richard Gere, Ville Valo, Emma Watson, Ludwig van Beethoven, Friedrich Nietzsche, Amy Winehouse, Kevin Costner, Stephen King.

HOLD A BAK JEGYBEN
:

komolyságáról lehet felismerni! Koraérett attitűdjei vannak, előbb szót ért az idősebb családtagokkal, kollégákkal, ez a velejárója, hogy automatikusan a kortársaitól akarva-akaratlanul is elszigetelődik. Feltehetően, erről maga is tudhat, ahogy arról is, egy pillantása is többet mond, mint a brutális szavak. Ha kell, kész igénybe venni. Érdemes itt tudnia magáról még, hogy – nem hiba – nem mondja ki hogyan és mit érez, legyen akár boldog, vagy éppen az ellenkezője?!


Hírességek a Bak Holddal: Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney, Adolf Hitler, Sophie Marceau, Napóleon, Arnold Schwarzenegger, Gerard Butler, Matt Damon, David Beckham, Jon Bon Jovi, Liv Tyler, Michael Douglas, Ayrton Senna, Osho, Cher, Andrea Bocelli, Abraham Lincoln, S. J. Parker, James Hetfield, György herceg

HOLD A VÍZÖNTŐ JEGYBEN: akadályokkal teli élet! 1001 jelzőt lehet használni az érzelemvilágára. Pontosabban, meglehetősen hamar elbátortalanodik, mind eközben széles látókörű ember és nagylelkű személyiség. Nagyon érzékeny és fantáziadús. Ki merem jelenteni, hogy rá illik az sokszor, hogy: a fától nem látja az erdőt! A születési horoszkópjában létkérdés, hogy legyen egy erős Föld elemű más csillagjegy! Mert egymagában nem tudja érvényre juttatni a különleges tehetségét, vagy a jóindulatát!
Hírességek a Vízöntő Holddal: : Jézus, Marilyn Monroe, Britney Jean Spears, Bruce Willis, John Lennon, Russell Crowe, Sandra Bullock, Eminem, Woody Allen, Sophia Loren, Johann Sebastian Bach, Victoria Beckham, Voltaire, Donald Sutherland.

HOLD A HALAK JEGYBEN:
a személyisége legfontosabb része az túlérzékenység és az alkalmazkodó képesség. A Halak-Hold alapjaiban csendes és tartózkodó egyéniség! Amennyiben harsányan, vagy mártíromként viselkedés, nehezen képes használni az aktív képzelőerejét és az intuícióját. Az érzelmi életére előnyös, ha megbarátkozik a magánnyal, mert ezzel képes kilábalni az elkedvetlenedésektől. Szükséges egy vidám családra, vagy társaságra, akik fel tudják bátorítani és vidítani.
Hírességek a Halak Holddal: Michelle Obama, Leonardo da Vinci, Robert De Niro, Audrey Hepburn, Coco Chanel, Winona Ryder, Robin Williams, Christopher Lambert, W. Axl Rose, Moliere, Eros Ramazzotti, Edgar Allan Poe, Maradona, Leonard Cohen, Tuomas Holopainen, Vincent Schiavelli.


Az asztrológia – politikai vagy vallási kataklizmáktól mentesen – alapvetően arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy segítsen megszabadítani bennünket a sok ilyen olyan mendemondáktól. Jó alapot ad a születési képletünk a szimbólumok által – jelen esetben a Holdnál – sikerrel helyén kezeljük momentán itt az érzelmi ügyeinket! Nincs az, hogy valami is elkerülhetné itt a figyelmünket. Csupán annyi a teendő, hogy szenteljék az idejüket ennek a tanulmányozására, hogy a szunnyadó képességeiket felismerjék és kibontakoztassák önmaguk és a szeretteik örömére…

Steiner Gergely asztrológus

ELÉRHETŐSÉGEM KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN:

steinergergely@gmail.com;

honlap: http://www.steinergergely.hu/?p=185

EGYÉB MEGJELENÉS:

https://asztrologiapaholy.hu/asztrologusok-paholya

Nálam a prognózisok saját szerkesztésben, és nem előre egy gépi programozásban készülnek!