1. Elfogadás


Nem hisszük el, hogy az esemény megtörtént – kétségeink vannak. Fel kell mászni az első fokra – ez az Elfogadás.

2. Beismerés


Be kell ismerni saját magunknak nem csak azt, hogy az esemény megtörtént, hanem hogy milyen mélyen érinti az életünket és le kell vonni belőle az egész életre szóló tanulságot. Ez a második fok, a Beismerés.


3. Megbocsátás

A következő nagy lépés a Megbocsátás. Úgy érezzük, mindenképpen meg kell szabadulnunk a haragtól és az elégedetlenségtől, esetleg meg kell bocsátani egy másik személynek vagy önmagunknak. Ez az igazán nehéz lépés. Itt könnyen leragadhatunk. Leginkább a külvilágot vádoljuk a történtekért („Ez valaki másnak a hibája volt.”), de önmagunkat is vétkesnek tekinthetjük.


4. Elengedés

Ha már ilyen messzire eljutottunk, akár könnyűnek tűnhet a következő lépés, az Elengedés, amely természetszerűleg következik a megbocsátás után.

5. Továbblépés

Az utolsó szint a Továbblépés, amelynek során végül összegezhetjük tapasztalatainkat és beépíthetjük az életünkbe.A lelki gyógyítás fontos szerepet játszik az egészséges közérzet kialakításában, amelyet a Bach virágeszenciák katalizálnak hatásos, egyszerű, kíméletes és könnyen elérhető módszerrel.
Kovács Réka
fitoterapeuta természetgyógyász
energiagyógyász

Mobil: 20/515-3769

E-mail: aranykori.lelekgyogyitas@gmail.com

Weboldal: https://fenymasszazs.webnode.hu

Facebook | Facebook csoport