Tündérrel való találkozás: 2023.10.27.Saját lakásomat tisztítottam ismét, már írtam, hogy időközönként tisztítom a lakást.
Házi manóm, amikor megérkezett a szellemkezemre, tiszta fekete színben láttam.
Kérdeztem tőle: Kérsz gyógyítást? Azt mondta: igen.


Fehér fény kezemmel leszedtem róla a fekete energiákat, kértem, hogy mutassa meg, mi történt vele. Az egyik nap a konyhabútor alatt takarítottam, de szinte hason, mert nem érek be alá, ezeket a képeket a manó mutatta, ahogy takarítok, és az összes por, amit kiszedtem alóla a manóra is ment.

Általában a szekrény alól látom kijönni, most mondtam neki, hogy miért nincs a helyén?

Természetesen én pakoltam el a helyéről a virágot és a köveket, ezért a szekrény alá ment.

Mondtam neki, hogy menjen a tündérszobor mellé, hozok neki élő virágot.

Az új kutyámat, régebben mondta, hogy nem szereti, most megkérdeztem szereti-e már a kutyát. Azt mondta, igen. Kértem, hogy mutassa meg, szokott-e a kutya körül lenni, és mutatta a képeket, hogy a kutya füléhez szokott bebújni és együtt alszanak 🙂


A manót citromsárga fénnyel kezeltem, ismét fel kellett frissíteni a manót a fekete energiáktól.


Ezután kérdeztem, hogy van-e még pozitív lény ebben a házban. Kértem, hogy álljon az ágyam elém.


Egy tündér rajzolódott ki előttem, de ez a tündér egy másik Tündér volt. Vékony szárnyai voltak. A szárnyai átlátszóak voltak és halvány kék színben csillogtak. Ruhája fehér színű volt, amiben csipke anyag is volt. Arca, mint egy baba, szőke feltekert haja volt.

 • – Kérdeztem tőle, hogy mióta van itt?
 • – Azt mondta, három hete jött.
 • – Kérdeztem, hogy miért jött?
 • Azt mondta nem használom a pálcát, amit a rózsaszínű Tündértől kaptam. Mondtam neki, hogy de én ezt nem tudom használni.
 • Ismét a kezembe adott egy arany színű pálcát, aminek láttam a tetejét és az alját is. A másik kezembe pedig kettő darab ingát kaptam, egy rózsaszínt és egy aranyat, a kedvenc színeimben. Feltehettem őket a polcra, ahol a Tündér és manók szobrai állnak.
 • – Kérdeztem hogy: van neved? Hogy hívnak?
 • A betűket egyesével láttam, egyesével mutatta, így össze kellett raknom: Ajándék.
 • – Ajándék Tündér?
 • – Azt mondta: Igen, én kértem :))
 • – Kérdeztem, hogy: és itt maradhatsz ebben a lakásban?
 • – Azt mondta: Igen.


Mondtam neki, hogy jöjjön ide a jobb vállamhoz és maradjon mellettem, amíg tisztítom a lakást. Leült mellém az ágyra, megsimogatta a karom és mutatta a kezével, hogy tessék, mehet a tisztítás.

Az egyik nap filmnézés közben a baldachinos ágy felett fekete szárnyat láttam lebegni, ezt most a fizikai szememmel láttam, erre kérdeztem rá, hogy van-e negatív lény ebben a házban?


– Igen ,hallottam.
– Látni szeretném.


Ezután ez a fekete színű szárny rajzolódott ki, egy fekete varjúféleségű negatív lény volt a baldachin tetején. Miközben végzem a hozzá tartozó technikát, kérdezem, hogy honnan jöttél?

Vagyis a történetét kérdeztem. Ilyenkor képek intenzíven mozognak nekem, látom a történéseket:

Párom anyukájának lakása polcán ült ez a varjú, annyit érzékeltem csak, hogy az anyukának ki kellene üvöltenie jól magát, gondolom, ezek az üvöltéssel kapcsolatos energiák alakultak át varjúlénnyé. A párom aurájára pedig rácsatlakozott és haza hozta a varjút. A hozzá tartozó technikát elvégeztem, a lényt megszüntettem.
A lakást feltöltöttem zöld színű lágy energiával.

Pallai Krisztina parapszichológus

Elérhetőségeim: 20/2336024


divatancmuveszetiegyesulet@gmail.com


divatanc.hu