A képhez tartozó alt jellemző üres; kep-16.png a fájlnév

Köszöntelek szeretettel!

Faragóné Hajdok Ilona vagyok, a https://csillagido.hu online asztrológiai magazin létrehozója, főszerkesztője


Célom a magazinnal, hogy az asztrológia iránt érdeklődők számára változatos, érdekes témákat dolgozzon fel érthető formában.


A magazin kiváló lehetőség a tudás átadására. Szeretném bemutatni benne az asztrológia különböző irányzatait. Szeretném eloszlatni a tévhiteket az asztrológiáról. Megnyerni a szkeptikusokat.


Szeretném segíteni a tanárokat,
szülőket, nagyszülőket abban, hogy ismerjék meg jobban gyermekeiket, csillagjegyük alapján neveljék őket.


Hobbiból 10 évig a Felsőfokon.hu szakmai blogmagazin főszerkesztője voltam. Itt tanultam meg a szakma fortélyait: Hogyan kell kapcsolatot teremteni a szerzőkkel? Milyen egy jó cikk kritériuma? Mitől népszerű egy írás?


Egy felbolydult, hisztérikus világban élünk. Az emberi kapcsolatok a virtuális világra koncentrálódnak. A közösségi médiákban gátlástalanul szidják egymást, arc nélküli, önmagukból kifordult emberek. Nincsenek valódi példaképek.


A régi világ ósdi öröksége lenne, hogy segítsük egymást? Szeretettel, nyitottan forduljunk a másik ember felé?


Úgy gondolom, hogy az asztrológia ismerete jobbá tesz, segít abban, hogy empátiával forduljunk a másik felé és legfőképp, hogy elfogadjuk olyannak, amilyen. Ehhez persze önmagunk megismerése kell.


Ebben segít a https://csillagido.hu magazin hetente megújuló cikkeivel. Egy kis lelkes szerkesztői csapat támogatja a magazin működését. Időről időre felkérek vendég – szerkesztőket. Hosszú távon szeretném elérni a több 10.000-es látogatottságot. Sok lelkes fiatal olvasót szeretnék, mert jelenleg a 20-30 év közötti korosztály képviselteti magát a legkevésbé.


A kategóriák között megtalálható az „Asztrológiai alapok”, „Csillagjegyek”, „Horoszkóp”, „Bolygók” és „Könyvajánló”. Ezek igény szerint tovább bővülhetnek. Vannak könnyedebb témák, mint a Kutyahoroszkóp és fajsúlyosabbak, mint az Orosz–Ukrán háború.

Javasoljatok bátran olyan témákat, amiről olvasni szeretnétek!


A magazinban megfér egymás mellett a tanulmány és a bulvár is. Az írás egyébként is olyan, hogy együtt kell vele rezegni. Ez a rezgés lehet gyógyító jellegű, mint egy festménynél vagy egy zeneműnél. Ha csak egy probléma megoldását elősegíti, akkor már megérte.

Ha csak egy mondat érinti meg az olvasót, már az is elég. Kb. 15 évvel ezelőtt sokáig rágódtam egy problémán és sehogy nem tudtam megoldani. Egyik nap „véletlenül” a kezembe akadt egy újságcikk, ami, mintha csak rólam szólt volna, az én problémámról… és bizony, a problémámra a válasz is benne volt, legnagyobb meglepetésemre. Aztán, a cikk eltűnt, szőrén-szálán,azóta sem találom a magazint, amiben olvastam.

Bízom benne, hogy hasonlóképp segítségére lesz a Csillagidő Magazin is sok kedves olvasónak.


Szívesen látok a magazinban érdeklődőknek szóló, asztrológiai témájú írásokat kollégáktól!


Email: info@csillagido.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/csillagido.hu